| TranceAVB a întrebat:

Salut TPU,problema mea suna asa,mie imi place de o fata invatam in aceeas scoala intr-un sat,dar nu vorbim,eu am inceput sa vorbesc cu ea pe odnoklassniki totul mergea bine intr-un moment ea o inceput sa vorbeasca,sa-mi raspunda cam pasiv..., am intrebat-o daca are prieten ea a spus ca da! eu nu stiu ce sa fac ca sa ma intilnesc cu ea, puteti sa ma ajutati!

4 răspunsuri:
| QVictorya a răspuns:

Scrie-i mai des, intreab-o cmf...-mai des!
:d Si daca tot ramine asa, cu raspunsurile pasive, intreab-o daca ai ceva sanse sa fii prietenul ei. Dar daca a spus deja ca are prieten..nu poti sa o iei de linga el. Adica dragostea trebuie sa fie reciproca!:d
Bafta... si. daca nu ma gresesc, dupa accent, odnoklasski..esti din R. Moldova. Asa-i?big grin

| TranceAVB explică (pentru QVictorya):

Da sunt din Moldova! nu cred ca ar fi timpul s-o intreb de asa ceva acum! I-am dat o ciocolata, ea sa bucurat, dar nimic nu s-a schimbat, am intrebat-o daca are prieten ea a sp ca are dar am o presimtire ca ma minte ce sa fac?

| QVictorya a răspuns (pentru TranceAVB):

Incearca in continuare sa ii atragi atentia, poate ii mai faci din ochi, zimbestei mereu! Fetele ca de obicei pot spune asta, doar in cazul in care nu place acel baiat sau chiar daca il place o face sa vada cum el va reactiona si ce are de gind sa faca mai departe, o va lasa balta sau o va cistiga in continuare.
Cind i-ai dat ciocolata nu s-a schimbat nimic la suprafata, dar in suflet cu sigurnata sa bucurat nespus de mult. Incearca sa o inviti la o plimbare, fii mai insistent.
Bafta!*

| TranceAVB explică (pentru QVictorya):

Ok asa voi face! ea mia multumit pentru ciocolata! dar ma cam tem sa intreb numarul de telefon sau daca am sanse sai fiu prieten, ma tem ca daca ii voi spune de asta nu voi mai avea curajul sau nu voi mai avea sanse cu ea(daca macar am vreo una))