| GoodLuck15 a întrebat:

Sunt baiat si am vrut sa ma vopsesc blond.
Eu am culoarea parului mai inchisa, fiindca am parul brunet.Am incercat cu vopsea Garnier pentru prima data dar a iesit un fel de roscat foarte inchis de aproape ca nu se cunoaste.
Cum pot face sa ma vopsesc blond mai deschis? Si dupa cat timp e bine sa fac asta, fiindca m-am vopsit gresit ieri?

13 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Trebuie decolorare, mai bine te duci la salon

| Bondarel99 a răspuns:

Daca parul tau e vopsit brunet nu iti va iesi acasa blond.
Daca e brunet natural, poti sa il faci blond din vopsea (dar neaparat una pe care scrie ca deschide minim 4 tonuri, Syoss Lighteners deschide 9 tonuri asa ca e perfecta asta daca o gasesti). Avand parul foarte inchis va iesi cu o tenta de portocaliu sau galben orice ai face dar tot blond va fi. Pentru rezultate mai bune ar fi bine sa incerci decolorant (adica pudra decoloranta) pentru ca deschide mai mult parul.

Răspuns utilizator avertizat
| anonimaalee29 a răspuns:

Daca ai parul inchis nu te poti vopsi cu blond, trebuie sa il decolorezi, pentru ca nu prinde culoare deschisa pe culoare inchisa, si cel mai indicat ar fi sa te duci la un salon.

| N0H4CK a răspuns:

Blondul e mai pretentios. Mai bine fa-o la salon pentru rezultate bune. Dar cel mai bine, lasa, frate vopsitul ca esti baiat, ce dumnezeu!

| Adry05 a răspuns (pentru N0H4CK):

Si ce e rau ca-si schimba culoarea parului?! laughing) Doamne, mai descuiati-va si voi la minte ca suntem in 2018