Blondul e mai pretentios. Mai bine fa-o la salon pentru rezultate bune. Dar cel mai bine, lasa, frate vopsitul ca esti baiat, ce dumnezeu!
Daca ai parul inchis nu te poti vopsi cu blond, trebuie sa il decolorezi, pentru ca nu prinde culoare deschisa pe culoare inchisa, si cel mai indicat ar fi sa te duci la un salon.
Daca parul tau e vopsit brunet nu iti va iesi acasa blond.
Daca e brunet natural, poti sa il faci blond din vopsea (dar neaparat una pe care scrie ca deschide minim 4 tonuri, Syoss Lighteners deschide 9 tonuri asa ca e perfecta asta daca o gasesti). Avand parul foarte inchis va iesi cu o tenta de portocaliu sau galben orice ai face dar tot blond va fi. Pentru rezultate mai bune ar fi bine sa incerci decolorant (adica pudra decoloranta) pentru ca deschide mai mult parul.
Pe un par negru sau saten inchis, nu se poate prinde culoarea blond. Dar asta stie absolut orice profesionist.
Mergi al un centru de coafor sa te decoloreze intai si apoi sa te vopseasca blond.
Ideal este sa o faci peste 4-6 saptamani, cand iese deja vopseaua din par si nu-l arzi.
De asta sunt eu blonda de 7 ani numai cu vopsea, ca nu se prinde blondul pe saten inchis
Perfect adevarat, cand pui vopsea blonda de 7 ani pe par vopsit blond de atata vreme!
Dar din negru, nu se face niciodata blond, fara decolorare.
Eu nu pun vopsea pe parul deja vopsit pentru ca nu are rost si il ard. Imi vopsesc (de fapt corect ar fi decolorez) doar radacinile o data pe luna. Parul meu natural e saten inchis si daca folosesc vopsea ce deschide 4 tonuri (Garnier, Palette etc) imi iese blond. Dar merge doar pe par natural, daca a fost vopsit in alta culoare nu se mai prinde blondul.
Bingo! Tocmai ti-a iesit porumbelul pe gura!
Deci, I-L DECOLOREZI!
Folosesc vopsea despre care vorbeste si baiatul asta, NU decolorant pur cum il sfatuiesti tu. De fapt orice deschidere a culorii parului cu cel putin un ton, indiferent ca e din negru in saten sau din saten in blond, se numeste decolorare, la asta ma refeream.
Ceea ce tu nu stii este ca, pe un par negru nu poate prinde vopseaua de culoare blonda, practic este imposibil sa se poata face colorarea in blond, fara decolorare in prealabil.
Tu ai avut decolorare acum 7 ani, cand te-ai facut prima oara, dupa care, luna de luna, ai pus doar culoare si a functionat.
Dar nu este acelasi lucru cu baiatul asta!
Ok, iti mai explic o data. Nu conteaza de cat timp am blond in cap. Eu imi pun vopsea blonda (aceea de la Palette sau Garnier pe care scrie ca deschide 4 tonuri) NUMAI pe radacini care sunt saten inchis aproape de brunet. Ce rost ar avea sa pun blond pe un par deja blond. Si da, imi iese. Incearca, nu te mai da Toma necredinciosul. Incearca! Parul ala pe care il vopsesc eu nu e de 7 ani, e de 1 luna, la naiba! Vrei sa iti desenez? Si da, imi iese blond. BLOND.
Cum naiba sa spui ca nu stiu cand eu iti spun ca imi fac din par saten inchis blond de 7 ani ) tu chiar nu te gandesti ca in 7 ani parul mai si creste?
Vopsea blonda (aceea pe care scrie ca e doar colorare nu se prinde) insa aceea pe care scrie ca decoloreaza 4, 5, 6, 7 etc tonuri prinde, se face blond. Eu asta l-am sfatuit sa foloseasca.