Punctele de grasime ( cunoscute drept Milia) nu se sparg. Pentru a le scoate este necesar sa faci deasupra o mica incizie cu un ac apoi sa le "storci" si ies usor asa. In schimb daca te apuci sa le storci fara sa faci o zgarietura fix deasupra punctului de grasime. Risti sa nu se sparga si se va umfla zona. Eu am avut sub ochi puncte de grasime, le-am intepat cu atentie usor si am facut o incizie. Am apasat si am procedat asa cu fiecare parte pana au iesit. Am dezinfectat zonele. Si zgarieturile de la ac de abia au 1mm maxim. Ele se vindeca in maxim o saptamana. Cauta pe Youtube : Milia Removal ca sa vezi cum se scot de un doctor prin aceeasi metoda pe care am spus-o. Bafta
Degeaba le scoti boss ca tot apar :/ la mine e o problema, dupa cum am zis sunt invizibile, nu e vad decat daca pui presiune acolo sau nu stiu cum sa-ti explic, oricum intelegi tu. Multumesc pentru raspund, eu ma asteptam la o masca, aceea cu acul e prea riscanta deoarece este o fobie de-a mea ( adica am fobie de ace si nu stiu ce s-ar putea intampla. ) IN fine. Multumesc pentru raspuns, daca mai ai vreo propunere cu masti sau ceva de genul... Cu cea mai mare placere vei primi fundita.
Anonimaaaa81839494 întreabă: