| Plictisitul24 a întrebat:

Sunt clasa a 9-a si nu prea stiu cu ce ar trebui sa ma imbrac in prima zi(sunt baiat). Ar arata ok daca m-as imbraca cu un tricou de culoare mai inchisa, blugi negri si niste conversi?

Răspuns Câştigător
| Mariaaaavev a răspuns:

Hei happy Uite un sfat de o tinuta extraordinara! Pune pe fata ta cel mai frumos zambet al tau, echipeaza-te cu mult curaj si optimism. Imbraca-te exact cum crezi tu ca ti se potriveste, nu cum spunem noi. Daca tu te simti bine in tricou, blugi si conversi, mergi asa! Este stilul tau si te reprezinta!

4 răspunsuri:
| goldi a răspuns:

Daca vrei sa faci impresie buna ar trebui sa te imbraci in camasa alba si sacou, oricum de a doua zi va fi obligatoriu sa te imbraci asa intrucat esti boboc.

| TabitaFlorinaArdelean2005FloryDrew a răspuns:

HEI.Ar trebui sa te imbraci cu niste blugi albastri sau negri, si o camasa in carou cu rosu si negru, parerea mea, iti alegi ce culoi vrei tu si iti aranjezi parul iti iei si un sacou care crezi ca s-ar potrivi si in picioare iti iei o pereche de tenesi tip ghetuta.parerea mea. faza e ca trebuie sa te si aranjezi. daca ai si parul aranjat esti ok.O sa intorci priviri dar o sa dai si o impresie buna, dar da vrei poti sa mergi si intr-un trening sau costum.sa te asortezi.o sa dai impresii bune si... fetele o sa te placaaa.succes ca esti boboc

| Mariaaaavev a răspuns (pentru Mariaaaavev):

Multumesc mult pentru fundita! big grin

| Plictisitul24 explică (pentru Mariaaaavev):

N-ai pentru ce, chiar m-ai ajutat. big grin