Esti aproape ca mine, eu am 1.71 si 59 kg
eu am avut si 70
am slabit cate 4 kg pe luna cu "8 min abs" de pe youtube am facut asta timp de 3 luni de cate 2 ori pe zi, functioneaza, mult succes
aaa si nu manca nimic dupa ora 5, pana in 5 poti manca absolut ce vrei tu chiar si dulciuri cu conditia dupa 5 dupa amiaza sa nu mai mananci nimic pana a 2 zi, crede-ma functioneaza garantat daca nu "trisezi", proprie experienta (1 kg pe saptamana=4 kg pe luna)
eu inca continui, cand ajung la 54 ma opresc
Nu prea cred că ar trebui să slăbeşti.
Sunt sigur că arăţi foarte, eu am 1.72 si 63 de KG si arăt destul de bine zic eu, adica nu sunt gras.
Dacă doreşti să slăbeşti, reduce din mâncare şi nu mânca seara .
Nu trebuie să slăbeşti foarte mult. Dimineaţa, poţi să bei un pahar de apă călduţă (Nu caldă!), pe stomacul gol.La prânz şi la cină, poţi să mănânci cam ce vrei, dar evită grăsimile şi prăjelile. Dacă îţi e foame între mesele principale, poţi să mănânci un fruct, un iaurt. Încearcă să nu mai mănânci după ora 5-6 seara. Cam atât, pe mine una mă ajută. Acum, poate tu ai alt metabolism şi vei slăbi mai uşor sau mai greu.
Mersi pentru raspunsul tau. Eu dimineata de obicei nu beau pe stomacul gol un pahar de apa calduta, ci iau o lingurita de miere si un pahar de apa cu lamaie.
V-am cerut sfatul deoarece pierd destul de greu in greutate.
Mersi inca o data pentru raspuns
c4nd4leante întreabă: