Spirt f des si pudra de talc
incearca sa iti ocupi timpul cu ceva ca sa uiti de mancarimi si sa nu te mai scarpini
eu asa fac
succes
funda?
Păi în primul rând cumpăra aparate care se bagă în priză cu pastile de ţânţari să nu se mai repete experienţa.
Apoi, pentru pişcături e ff bun mai întâi spirt, pentru. a dezinfecta, apoi cremă de gălbenele pentru a hidrata.
Altfel, poţi merge la o farmacie naturistă sa ceri o soluţie pentru pişcături, se găsesc peste tot şi sunt foarte ieftine.
Succes.
Eu ma scarpinam foarte tare si dupa ma dadeam cu spirt si tineam acolo un minut.si in 2 zile mi-au trecut
Nu`ti mai da cu spirt
eu am avut multe umflaturi si m`am dat cu spirt
in exces
si dupa ce au trecut au ramas semne
albe
si eu sunt bronzata si cu petele alea albeee
:-&
Dã-te pe ele cu mixturã mentolatã, de la farmacie. Mai mult de 5 lei sigur nu costã.
Date cu niste mixtura mentolata pe ele si crede-ma o sati treaca repede te rog daca merge plizzz imi dai fundita
De ce nu te-ai protejat?
puteai sa folosesti un spray autan si n-aveai probleme.
pentru semne incearca o pudra pentru iritatii.
Incearca sa te dai cu o crema oarecare si cu spirt.Sau daca nu, la farmacie poti cumpara spray anti tantari sau vreo lotiune speciala.Bafta
Pai daca nu dispar pana atuci poti sa incerci un dres ceva si sunt multe creme, spray-uri sau geluri impotriva tantarilor.incearca Autan e f bun.
tzaka27dec întreabă: