| CM_Catalin_1998 a întrebat:

Salut, un tatuaj potrivit pentru persoanele anxioase. vreau ceva un pic mai modern, gen când îl vede cineva sa nu își dea seama ce este. ( a da, pentru băieți )

14 răspunsuri:
| CM_Catalin_1998 explică:

Cineva sa traducă ce a spus… Scuza-ma ce vrei sa spui cu acest răspuns? Eu am cerut o idee de tatuaj?‍♂️

| johnnny123 a răspuns:

Păi tu vrei să-ți faci tatuaj doar de dragul de a-ți face tatuaj, fără să însemne absolut nimic pentru tine? În condițiile astea de ce ți-l mai faci, ca să-l regreți după trei zile?

| CM_Catalin_1998 explică (pentru johnnny123):

Scuza-ma și care e problema ta?

| johnnny123 a răspuns (pentru CM_Catalin_1998):

Eu nu am absolut nici o problemă. Din partea mea poți să-ți tatuezi și șase mici cu muștar pe frunte.

Eu încercam să te ajut să nu iei o decizie proastă pe care o vei regreta. Dacă nu ești capabil să faci diferența dintre un sfat bun și un atac, nu văd de ce aș mai pierdea vremea cu tine.

| CM_Catalin_1998 explică (pentru johnnny123):

Atunci vezi de treaba ta și lasă pe alții capabili sa răspundă! Eu am cerut o idee de tatuaj si atât, nu am cerut sfaturi de viața!

| johnnny123 a răspuns (pentru CM_Catalin_1998):

Ok, respiră adânc și liniștește-te, nu vreau ți se agraveze anxietatea și mai tare.

| MrAM a răspuns:

Sunt curios ce tatuaje exista pentru persoanele anxioase laughing idea cu mici si mustarul pe frunte mi se pare oky in cazul tau.

| darrio2007 a răspuns (pentru MrAM):

Cel mai potrivit tatuaj. Agartha cică il are in baia de ulei.

| darrio2007 a răspuns:

Daca nimeni nu isi da seama ce tatuaj este, de ce il vrei? Chiar ca suferi de anxietate.

| CM_Catalin_1998 explică (pentru darrio2007):

Bai oameni, am cerut o idee de tatuaj, văd ca voi o luați in râs, de ce dreacu mai răspundeți dacă nu aveți idee? Doar așa de dragul de a Răspunde? Doar sa faceți puncte? Vai mama! Am văzut multe întrebări puse de oameni cu răspunsuri care nu au nici o treaba cu întrebarea. Voi dacă puneți o întrebare si alții va răspund la mișto cum va este? Suntem sa ne ajutam unul pe altul, nu sa radem! răspundeți frate scurt si la obiect, dacă stiti, dacă nu …. Atât va duce capu’

| MrAM a răspuns (pentru CM_Catalin_1998):

Sase mici frumosi :d

| darrio2007 a răspuns (pentru CM_Catalin_1998):

Dar nici tu nu stii ce vrei, nepoate.
„vreau ceva un pic mai modern, gen când îl vede cineva sa nu își dea seama ce este. ( a da, pentru băieți )

Ce tatuaj ar trebui sa fie ca nimeni sa nu isi dea seama ce este?
Daca imi spui o asemenea reprezentare grafica, mă las de TPU.

| CM_Catalin_1998 explică (pentru darrio2007):

Tocmai de-asta am și pus întrebarea aici, tatuaj care reprezintă anxietatea, nu am cerut sfaturi de viața, dacă nu ești capabil sa răspunzi la întrebare de ce o faci? Dacă nu ai o idee? Lasă pe alții care știu sa răspundă! Vreau un tatuaj mic un semn sau ceva. Cu ideile pe care trebuia sa mi le dați voi îmi cream eu una. Dar aici sunt numai intelectuali

| darrio2007 a răspuns (pentru CM_Catalin_1998):

Deci nici tu nu stii ce anume vrei. Din pacate, pentru tine, nu mă las de TPU. Hai, pa!