Buna, eu mi-am facut gauri la o bijuterie si in 10 minute am fost gata nici nu ii dureros si e ok, acum daca tie iti plac de ce sa nu-ti pui? Daca nu iti place cum areti ti dai jos si lasi asa, bafta! :*
Succes. Daca alegi sa-ti pui in lobul urechii, respectiv in cartilaj probabil te poate ajuta vreo amica. In cazul in care vrei in spranceana, nas, buza, limba poti apela la un salon de specialitate. Desigur, il poti face si singur, doar sa fii atent sa sterilizezi acul perfuzor si pierce-ul. Personal, de-a lungul anilor am avut cateva pierce-uri, unele facute de mine altele de catre amici. Momentan am ramas cu un flesh tunnel, un industrial si un lip piercing. Nu-ti recomand sa-ti faci pierce-uri genitale DECAT la salon. Bafta!
Eu am 1 in ureche.
Gaura am facut-o la cabinet pe la vreo 10-11 ani, nu mai stiu. A terminat oricum repede, cu pistol, nedureros si scurt.
Daca vrei sa vezi cum iti sta, nu mai stiu daca mai sunt cerceii aia cu magnet, sa iti faci o idee despre cum ti-ar sta.
Daca vrei sa vezi cum iti va sta cu cercel in ureche sau chiar sa si porti fara sa faci gauri, sa stii ca exista cercei cu magneti. eventual poti cauta si comanda de pe net.
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: