Eu o vopsesc pe nevastă acasă de 15 ani.
Cumpără tot timpul 2 cutii de vopsea de păr aceiași culoare.
Eu fac amestecul din ambele cutii.
Ce rămâne foarte puțin arunc.
De 15 ani o vopsesc eu ca să nu se ducă la coafor și să îi strice părul alea de acolo.
Poți să iei 2 cutii de vopsea și folosești 2 plicuri cu masca aia după ce te-ai vopsit cu vopseaua dintr-o cutie.
Sint vopsele gata facute, doara scoti, aplici pe par, tii cit zic aia acolo si aia e tot, simplu si rapid. Deci nu amesteci nimic, nu faci absolut nimic.
Numa ce am luat acu un tubulet de la supermarket is pe culori.
Ca idee din experienta iti pot spune ca nu exista nici o diferenta intre vopsitu la salon si vopsitu acasa cu culoare luata de la supermarket, in nici o privinta, nici culoare, nici durata nimic. ambele tin la fel, singura diferenta e ca la supermarket sau online este de N ori mai ieftin, si dureaza aproximativ 15-20 min in total cu aplicare, stat dupa aplicare etc.
Ai si manusi acolo in cutiuta, sa stea aia de la saloane cu preturile lor ca stau bine
Dacă parul este lung categoric cumperi doua. Eu ma refeream la balsamul din cutie acela ce se folosește după clătirea parului proaspăt vopsit daca aveți idee unde se poate găsi in cantități mai mari ca sa il pot folosi când am nevoie nu doar când ma vopsesc.
Mulțumesc?
anonim_4396 întreabă:
zer0 întreabă: