Depinde de tine, ori le storci ori le lasi sa treaca ori cumperi o tinctura din plande numita "Trei Frati Patati" mie mi-au disparut cosuriile si punctele cu ajutorul ei
Sunt saloane unde te duci si-ti face un tratament. Ti le scoate pe absolut toate, si nici nu costa mult. O sedinta e in jur de 25 de lei, sau 50. Depinde de care. Si-ti face si tratamente, tot, tot, tot! Nu te chinui cu porcarii de pe la Avon, Oriflame, Lady's, etc! Nu-si fac efectul.
Crede-ma ca am fost la o sedinta dinaia si nu a facut mare lucru
Hmm depinde de firma (app la fiecare farmacie dar recomand Helpnet) e cam 20 - 30 lei sau chiar mai ieftina. Zimi de unde esti si vad eu daca gasesc o farmacie care sa ii aiba prin zona
Avem helpnet si catena si tot felul de farmacii...mersi o sa ma duc sa caut!
Mai, la mine au trecut. Efectiv acolo ti le scoate, pe cand niste produse date inainte numa' cat le opreste cresterea si astea. Dar acolo micute tot sunt, si tot vizibile raman.
Da dar decat sa-ti ramane urme mai tarziu nu ca nu le vezi acum peste vreo 20 de ani o sa fie asa vizibile incat nu o sa te suporti.Eu merg pe medicina decat pe salon
Da stiu ce vrei sa zici.dar ce sa fac daca nu mi le-a scos pe toate?...am fost chiar saptamana trecuta
Sebastian, eu unde am fost au lucrat tot cu tratamente medicinale, din plante. Dar inainte le-a stors si dupa a dat cu alea. Oricum la mine a ''functionat''; acum na!
Mai nu stiu ce sa- ti mai zic; incearca cu ce ti-a zis Sebastian, si na... poate da rezultate! Succes! :*
Cu timpul iti vor aparea niste "gropite" pe obraz din cauza cremei...am vazut mute persoane folosind creme.dar nu stiu depinde de crema.