anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare, am si eu o intrebare si e despre lentile de contact fara dioptrii. Exista sa te doara capul de la lentile? Daca le porti max 3-4 ore? Sau chiar 5 imi fac griji

7 răspunsuri:
| Andreea99911818181 a răspuns:

Da. Am purtat vreo 10 ani lentile colorate si acum am miopie de -4 laughing Fiind copila pe atunci, le purtam chiar si toata ziua. Te pot durea ochii in sine, cand clipesti sa ii simti grei sau chiar si capul asta daca lentilele sunt prea groase ca material, pur si simplu nu ti priesc sau ai probleme cu vederea. Eu mi as mai pune acum maxim o ora ca sa ma minunez singura in oglinda, atat laughing Regret toata perioada in care le am purtat si mi am obosit ochii pentru un albastru sau verde.

| Emirstaf a răspuns:

Eu am dioptrii si uneori, destul de des, apelez la lentile deoarece sunt mai comode, mai ales pe sezon foarte cald când ochelarii simt că îmi intră în piele.
Așadar, am încercat mai multe modele de lentile, și pot să concluzionez astfel:
-cele subțiri, în ciuda faptului că te aștepți să fie mai confortabile, deranjează mai mult ochiul, se usucă foarte repede (cad), și poate cel mai grav, la scoatere alunecă foarte ușor și se duc în spate, apoi e destul de greu să prinzi de ele fiind subțiri (în special dacă ești la început)
-sunt recomandate cel mai groase și mai mari
-din toate care le-am încercat cele mai bune au fost: AirOptix (până la 30 de purtări), comandate chiar de la cabinetul oftamologic dar se găsesc și pe internet.

| Marjuddjeje a răspuns (pentru Andreea99911818181):

Si ce ti au recomandat? E ceva grav sau

| Andreea99911818181 a răspuns (pentru Marjuddjeje):

Hmm, nu e grav insa dioptriile sunt mari deci mi ai stricat vederea. Nu mi s-a recomandat nimic, am fost la oftalmolog si port ochelari de vedere. Merg la 6 luni

| sammie a răspuns:

Nu ar trebui să te doară. Dacă e prima dată când porți sau a doua oară este normal pentru că nu ești obișnuită cu ele.

| Mitzupitzu a răspuns:

Da daca-s prea puternice.

Întrebări similare