Sunt de calitatea a treia, de calitatea a doua găsești la hervis, de prima calitate la producător, dai un banii dar te tine, nu fii zgârcit
Tenesi înalți, de gen cum e converse daca aș găsi de aceeași calitate numai că mai ieftini și fară brand(că fără brand știu că poți găsi mai ieftin că la unele haine, încălțăminte calitatea e aceeași numai că cumperi brand-ul
Sunt de parere ca depinde si cum ii porți, cum ii întreții.Fie ca s de brand sau nu)Eu am avut, si sincera sa fiu, au fost destul de calitativi, acum sa i vad si p astia converse.Gasesti de brand si la bani putini, depinde daca stii sa i cauti, de ex, eu, mi am luat adidasi converse la 180 lei, de la 500 lei.Dar din nou, depinde cum ii întreții, nu mereu banii fac calitatea
România este un stat de mâna a doua pentru toți producătorii lumii, indiferent ce vând în România! Toate cercetările, studiile financiare, economice, de calitate, au arătat că în România nu vin produse de calitate superioară pentru că prețul ar fi foarte mare față de salariul mediu din România. Nu uitați că branduri renumite au fabrici de producție în Asia, iar acele produse ajung în România și alte țări cu putere de cumpărare scăzută. Orientați-vă mai bine spre produse de încălțăminte produse în România, în fabrici cunoscute, căci calitatea este net superioară oricărui brand extern.
Nici chiar, sa îți dau un exemplu, iei 2 tricouri de aceeași calitate, de exemplu un tricou fara nimic pe el și unul Gucci diferența de preț e foarte mare că mulți cumpără brand-ul!
Ăla gucci are mai multă muncă în spate, mai mult buget pentru design și proiectare, nu e vorba doar de brand.
Noi vorbeam de încălțăminte, nu știu ce fel de simț ai, dar eu simt diferența între ceva noname și niște Karl lagerfeld. În alea noname mă dor picioarele după două străzi, cu KL am făcut sute de km și n-am simțit nimic.
Vrei confort și ergonomie? Ia-ți ceva de calitate, care implicit va însemna mai scump.
Https://epantofi.ro/......arnet-navy
stiu ca sunt conversi, dar sunt la reducere cand scriu eu(8 septembrie 2023), sunt 264