Pentru toata ziua si pentru toata noaptea te speli pe fata atunci cand urmeaza s-a dai din nou cu el, perioada de actiune a zineryt-uilui este continua de aceea nu se indeparteaza decat atunci cand il reinprospatam.
Buna.
Nu se aplica pe toata fata, ci doar pe cosuri sau pe locul unde ai un "grup" ( daca o aplici pe toata fata, risti sa o usuci foarte tare, atat de tare incat sa se decojeasca).
Se aplica pe fata prospat spalata ( de preferat cu un sapun antiacneic, dar merge si cu apa simpla, doar ca nu se indeparteaza toate impuritatile) si uscata bine ( sa nu te freci cu prosopul pe fata, ci tamponezi pentru a nu rupe vreun cos), apoi aplici zineryt-ul doar pe cosuri si lasi sa actioneze pana dimineata cat te speli pe fata si apoi poti sa repeti din nou la fel cum ai facut seara ( daca este necesar). Aplici zineryt-ul pana cand cosul s-a uscat complet, adica pana nu mai ai acel cos, de obicei o sa ramana o pata care dispare treptat.
Timpul de uscare a cosului e diferita in functie de cat te "incapatanat este cosul", dar cam in 3-4 zile ar trebui sa se usuce, dar se poate si mai tarziu de 3-4 zile.
Este un săpun special care se foloseşte cu Zynerit-ul, la fel cum trebuie să ia şi Unitox Solutab Antibiotic. Ele sunt un fel de 'set'. Oricum Zynerit-ul nu e prea bun. Nu-şi face efectul la prea multe persoane. Mai bine ar consulta un dermatolog bătrân.
Dacă lasă toată ziua pe faţă, nu numai că nu se vede bine, ci şi miroase naşpa + dacă te pupă cineva, nu cred că-i va plăcea. Nu e necesar să-l lase atât. Am folosit şi eu, altfel n-aş fi comentat în neştiinţă.
O zi bună!
Eu am folosit o perioadă la indicațiile medicului de familie, și așa mi-a spus să îl folosesc, nici pe mine nu m-a ajutat, acum am fost la dermatolog și mi-a dat toată gama de la acne out, și mi-a trecut acneea, și la fel crema o lăsam toată ziua pe față ( dar doar pe coșuri), iar seara mă spălam cu săpun de la acne out și aplicam loțiunea apoi o cremă hidratantă de la bioderma( care o lăsam până dimineața când mă spălam cu săpun și apoi aplicam iar crema - am aplicam așa cam 2 luni).
Nici eu nu am comentat în neștiință. Dar bănuiesc că fiecare medic prescrie într-un fel în funcție de tipul de acnee.
Williama întreabă: