| Cristina987 a întrebat:

Salutare!
Cum se foloseste zineryt-ul?
Am inteles faptul ca trebuie aplicat seara si dimineata pe fata curata, dar pentru cat timp?
Multumesc anticipat!
FUNDA!

Răspuns Câştigător
| nikname a răspuns:

Pentru toata ziua si pentru toata noaptea te speli pe fata atunci cand urmeaza s-a dai din nou cu el, perioada de actiune a zineryt-uilui este continua de aceea nu se indeparteaza decat atunci cand il reinprospatam.

3 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns:

Buna.
Nu se aplica pe toata fata, ci doar pe cosuri sau pe locul unde ai un "grup" ( daca o aplici pe toata fata, risti sa o usuci foarte tare, atat de tare incat sa se decojeasca).
Se aplica pe fata prospat spalata ( de preferat cu un sapun antiacneic, dar merge si cu apa simpla, doar ca nu se indeparteaza toate impuritatile) si uscata bine ( sa nu te freci cu prosopul pe fata, ci tamponezi pentru a nu rupe vreun cos), apoi aplici zineryt-ul doar pe cosuri si lasi sa actioneze pana dimineata cat te speli pe fata si apoi poti sa repeti din nou la fel cum ai facut seara ( daca este necesar). Aplici zineryt-ul pana cand cosul s-a uscat complet, adica pana nu mai ai acel cos, de obicei o sa ramana o pata care dispare treptat.
Timpul de uscare a cosului e diferita in functie de cat te "incapatanat este cosul", dar cam in 3-4 zile ar trebui sa se usuce, dar se poate si mai tarziu de 3-4 zile.

| Neo12 a răspuns (pentru LaLaura):

Este un săpun special care se foloseşte cu Zynerit-ul, la fel cum trebuie să ia şi Unitox Solutab Antibiotic. Ele sunt un fel de 'set'. Oricum Zynerit-ul nu e prea bun. Nu-şi face efectul la prea multe persoane. Mai bine ar consulta un dermatolog bătrân.
Dacă lasă toată ziua pe faţă, nu numai că nu se vede bine, ci şi miroase naşpa + dacă te pupă cineva, nu cred că-i va plăcea. Nu e necesar să-l lase atât. Am folosit şi eu, altfel n-aş fi comentat în neştiinţă.
O zi bună!

| LaLaura a răspuns (pentru Neo12):

Eu am folosit o perioadă la indicațiile medicului de familie, și așa mi-a spus să îl folosesc, nici pe mine nu m-a ajutat, acum am fost la dermatolog și mi-a dat toată gama de la acne out, și mi-a trecut acneea, și la fel crema o lăsam toată ziua pe față ( dar doar pe coșuri), iar seara mă spălam cu săpun de la acne out și aplicam loțiunea apoi o cremă hidratantă de la bioderma( care o lăsam până dimineața când mă spălam cu săpun și apoi aplicam iar crema - am aplicam așa cam 2 luni).
Nici eu nu am comentat în neștiință. Dar bănuiesc că fiecare medic prescrie într-un fel în funcție de tipul de acnee.