| Anotherlife a întrebat:

Salutare. De multa vreme imi storc repetat cosurile la o anumita perioada, pentru ca am tenul foarte gras si nu scap de ele asa usor. Am fost la salon, inca urmez un tratament, am stat la soare etc. si totusi inca apar si sub forma de puncte negre si sub forma de cosuri normale mici. Rugamintea mea de la toata lumea este daca are cineva idee ce este cel mai bine sa folosesc ca dezinfectant dupa storsul cosurilor si sa le si calmeze, eu folosind in general spirtul dupa acest lucru. Inca ceva, as fi bucuros daca as putea afla si ce este bun pentru o oarecare indepartare a semnelor rezultate dupa stoarcere. Va multumesc frumos, orice raspuns inseamna foarte mult.

Răspuns Câştigător
| Ariana11 a răspuns:

Poti sa mergi la un dermatolog, acolo o sa iti faca o lotiune exact pentru tine sau la farmacie.Eu imi iau lotiuni de la farmacie si sunt foarte bune ma dau si cand nu am pentru prevenire, cel mai bine este sa nu le storci, raman semne foarte urate si trec mai greu, eu folosesc "AKNESOL" e foarte bun si imi trec foarte repede. Eu nu ma dau o data pe zi sau ceva de genu ma dau de multe ori pana vad ca imi trece si dupa cand nu mai am cosuri ma dau doar seara inainte de culcare, este buna si pentru semnele care raman de la storsul cosurilor. Daca nu vrei sa iti consumi banii la dermatolog mai bine vorbesti cu cineva de la farmacie chiar daca nu cunosti. Bafta :*

2 răspunsuri:
| Anotherlife explică (pentru Ariana11):

Multumesc pentru ajutor, o sa incerc si eu sa vad daca ma ajuta cu ceva happy.

| Ariana11 a răspuns (pentru Anotherlife):

Cum merge?