Părul se electrizează atunci când se freacă căciula sau cu ce-l acoperi. Alteori se întâmplă din cauza șamponului, pentru că în general oamenii preferă ca părul lor să aibă volum.
Poate fi si psihicul de vina, stresul. Când trupul si psihicul sunt sănătoase si parul devine mai mătăsos.
Solutia e simpla. fixativ, gel de par, tu alegi. Eventual redu lungimea parului.
Tunde-te scurt ca sa nu mai ai probleme. Si eu am parul cret si mai am fire care ies deasupra, initial credeam si eu ca sunt despicate dar de fapt sunt firele lungi care ies deasupra tuturor. Nu ai cum sa nu mai ai parul cret, lasa-l asa cum este, are farmecul lui, e mai rezistent, mai gros decat parul 'lis'. Daca te deranjeaza neaparat textura lui si cum iti sta, ia o masina si da-ti 0 pe tot capul sau tunde-te scurt, o sa dispara discomfortul asta.
Încearcă să aplici 1/2 pompițe de ulei de păr după spălare.
Îl recomand pe cel de la wella, pentru toate tipurile de păr.
Costă în jur de 50 de lei.
Un spray anti-frizz și poți încerca metoda curly girl. Am văzut niște rezultate wow, mă gândesc să încerc și eu.
Eu vreau sa îl las asa mare cum e el ca o sa stea ca dracu, mie cu parul mai mare îmi sta bine, eu ador parul Creț, și eu anume m-am făcut Creț, mă cheamă nyo2002 pe tiktok dacă vrei sa vezi cum arat, m-am luat după Ares care e un artist genial, merita sa îl asculți!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Alex2126 întreabă: