Conversii sunt scumpi. La 120 de lei iti poti lua niste fakeuri.Sau daca ai vreun prieteni ce lucreaza intr-un magazin de pantofi si sa ti-i reduca altfel poti doar visa la ei. Sunt in jur de 200 si un pic in Outlet Militari, cel de pe autostrada.
Nu ma astept sa fie originali, fake sunt ok. As dori o locatie/magazin din Bucuresti unde as gasi converse fake.
In mod direct, sa fie fake la acest pret. Ma intereseaza in special unde pot gasi asemenea magazine in Bucuresti.
Da, in mod direct as vrea sa cumpar fake, insa unde pot gasi un asemenea magazin in Bucuresti?
Converse fake la 120-160lei.
Da, fake, in mod direct as vrea sa cumpar, insa nu stiu unde as putea gasi magazine in Bucuresti cu converse fake, la acest pret, 120-160 lei. Ai idee?
Sunt pe net foarte multe site-uri ce vand fake-uri. Dar sincer, nu merita sa iti iei asa. Dai banii pe ei si se rup imediat. Sunt tenesi in genul celor de la converse, la deichmann, sunt doar 40 de lei si arata la fel doar ca nu au emblema aceea. Eu i-am tot purtat si sunt ca si noi.
Cauta pe net..nu stiu sa iti spun magazine din Bucuresti ca nu sunt de acolo.dar sa stii ca totusi e o diferenta intre tenesii la 40 lei si conversele fake la 100 lei.
Eu mi-am cumparat o pereche de converse la 80 lei si nu se compara.am probat si d'aia la 35 lei si nu se asezau asa bine pe picior si nu erau asa comozi.
Eu mi i-am cumparat dintr-un magazin numit "Total shoes"... poate gasesti si pe acolo acest magazin.