Eu folosesc Lakme Curl Action si il comand de le net, trebuie sa-l găsești. E cam 50 de lei 150 de ml. Sper ca ti-am fost de folos.
Buna, si eu am fost in aceeasi situatie, am folosit placa de par foarte des si mi-a stricat părul natural, eu am apelat la o tunsoare mai scurtă, după care mi-am cumpărat un șampon de la Tresemme, si măști de par tot de la Tresemme. Produsele le găsești pe net, Ebay, poti sa le comanzi.
Nu prea merge, odată ce parul s-a subțiat și și-a pierdut elasticitatea nu ai cum sa îl îngroși și sa îl faci sa stea ca înainte. Îți spun din experiența. Dar dacă îl faci cu ondulatorul parul va rezista mai mult așa.
Multumesc pentru raspunsul dar parul meu nu s-a subtiat chiar deloc, e foarte des inca, am noroc de un fir de par foarte gros chiar, atata doar ca nu mai sta atat de cret.dar inteleg ce spui. Cu ondulatorul nu as vrea sa-l fac pentru ca voi incepe sa-i fac un tratament curand si vreau sa renunt atat la uscatorul de par cat si la alte lucruri ce i-ar putea fi nocive, cum e ondulatorul. Multumesc oricum!