Intreabainpe ei
Și eu aveam magazin
De unde poate cineva aiurea de pe internet să știe dacă pe mine mă impresionează că tu vrei să cumperi 10 brățări când eu am stoc de 40 000 brățări.
Așa că pe mine cel ce am magazinul trebuie să mă întrebi.
Poate că o să îl impresioneze daca și vlog blog site să ii faci ceva reclama la schimb pe reducere
Suna la firma respectivă și stai de vorba cu un vânzător
AM O IDEE GENIALĂ
SPUNELE CA VREI SA DEVII VÂMZĂROR
REVÂNZĂTOR
ASA CA VEI PRIMI SI CEL PUTIN 5% DIN VÂNZĂRI banii care de fapt i-se cuveneau celui ce găsea clientul
Am reușit eu sa conving o firma de vopseluri că o să devin eu vânzător la ei și am cumpărat vopsea in valoare de 1000 euro pentru mine personal
Și firma respectivă mă aplaudat ei au crezut că am vâmdut-o la clienți și mi-au dat cadou 150 euro pentru că am găsit clienți.
Una dintre cele mai inutile întrebări în care cineva încearcă "subtil" să se laude că a cumpărat o brățară şi/sau să îi facă reclamă site-ului.
Salut. Eu nu am nici o treaba cu site-ul asta, doar ca nu stiu daca vanzatorul poate face o oferta in cazul in care cumpar mai mult de 30 bratari. Am intrebat in cazul in care cineva are experienta in asta, cineva care a cumpar engrosse
Nu crezi că ar fi mai uşor să trimiți un email către cei care dețin site-ul în loc să aştepți 10 ani până când îți va răspunde cineva care a mai cumpărat aici (dar care nu a cumpărat mai multe bucăți)?
Știi pentru ce se foloseau in Biblie și în Istorie brățările!?
Se foloseau că să arate cine este sclav și cine nu este sclav.
In urma cu 5000... 2000 de ani se foloseau brățările doar la sclavi. și ele se purtau la picior
Mai sunt unii care poarta bratari din inox "inoxidabil", cei de pe
arest
Dar sunt si bratari care arata placut sa le porti ca accesoriu.
Te contrazic ca sclavii purtau bratari, in Egiptul Antic faraonii si familiile lor purtau bijuterii, bratari de aur lucrate special pentru ei, unele cu pietre pretioase sau fara dar totodeauna din aur masiv
Pietrele astea denumite "semi-pretioase" sunt de 2 lei, adica niste pietroaie slefuite, nu au nicio valoare, sunt exact ca ceea ce vinde aia pe canalul de teleshopping si scade la un inel de la 3000 de lei il vinde cu 250 de lei, astea-s pietrele semi-pretioase, nu au nicio legatura cu pietrele pretioase, sunt ca si diferenta daca vrei intre aur de 18k si suflarea cu aur, adica unul e aur si altul vopsea la spray.
Acum ca ne-am lamurit ce inseamna o piatra pretioasa, am intrat si eu pe acest magazin, in ziua de azi origine isi poate face un mic bussines, pune un nume fictiv italian si se crede patronul unor case de mode celebre din Italia...
Daca afacerea nu este a ta cum te-a "acuzat" cineva aici, si zau nu ma deranjeaza nici daca ar fi a ta afacerea (ai fost inteligent cu abordarea ), deci daca afacerea nu este a ta, nu stiu cine ti-ar scadea tie din pret ca iei 30-100 sau 1000 de produse a caror pret este 70 de lei bucata
Aici nu vorbim de giganti care vand produse de mii de euro bucata (si poate nici aceia nu fac reduceri unui client la cerere), aici vorbim de o afacere mica de produse gen hand made
DaciaRomania întreabă: