| AuraCecilia a întrebat:

Salutare tuturor, am si eu o intrebare, locuiesc in Spania (Madrid) din 2010 as dori sa invăt sa aplic botox si hialuronic doar atat.Aici in Spania ar trebui sa studiez medicina vreo 4 sau 6 ani.As dori sa stiu daca in Romania se poate face doar un curs de maxim 2 ani(atat as putea sa stau fara un salariu) dar cu posibilitate de omologare aici, nu vreau sa lucrez la negru sau sa fac lucrul asta fara o licenta válida.Va rog daca imi puteti da informatii. Multumesc

4 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Presupun ca lucrurile sunt mai serioase acolo din moment ce trebuie sa ai facultatea de medicina.Si mi se pare chiar logic, totusi nu te joci cu oamenii si botoxul etc.asa cum te joci cu prajiturile si frisca/crema.Ce vrei sa faci nu mi se pare deloc corect.Nu putine au fost cazurile oamenilor care au avut probleme dupa ce si-au injectat diverse la cabinete private din Romania, cu medici falsi.Probabil ei au facut tot niste cursuri.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu exista curs de medicina pentru asa ceva, exista tot facultatea de medicina de 6 ani, unde poti iesi medic estetician, care poate face aceste operatiuni de injectare a botoxului, acidului hialuronic si multe altele.

| AuraCecilia explică (pentru dullcat):

Am gasit din fericire o academie de estetica si medicina de 2 ani, Ms pentru raspuns desi ai ampliat intrebarea mea, cu presupuneri care nu era cazul, nu este problema me ca unele persoane de bunavoie si nesilite de nimeni aleg sa ísi faca aceste interventii la colt de strada.Eu tocmai mi am exprimat dorinta de a nu face aceste lucruri fara o licenta válida si o scoala in domeniu.

| AuraCecilia explică (pentru Violleta2022):

Ms pentru raspuns, am gasit din fericire o academie care ofera pregatire teórica si practica in medicina estetica, se face 2 ani si se plateste cam 6000 de euro, cu posibilitatea de contract de munca in clínici la terminaré si aprobarse a examenelor