| UnNumeCaToateAltele a întrebat:

Salutare tuturor! M-am decis sa ma epilez,ok,m-am mai epilat dar cu bigu pana acum. Si am decis sa ma iau pe picioare cu CEARA,m-am luat pana la jumatati pe ambele picioare,n-am mai putut de durere... De la coapse in sus cred ca e si mai dureros, asa ca am decis sa ma iau la coapse cu crema epilatoare. Dar intrebarea mea este cu ce sa ma iau si la abdomen? Vreau sa raresc parul de la abdomen.

5 răspunsuri:
| maidatendragosteamea a răspuns:

CU PENSETA SI DOAR FIRELE MARI SI NEGRE!
Sa nu faci greseaala de a te epila pe pe toata burta pentru ca iti va creste parul ca pe picioare si va si aspru.

| UnNumeCaToateAltele explică (pentru maidatendragosteamea):

Pai daca o fac cu ceara?

| maidatendragosteamea a răspuns (pentru UnNumeCaToateAltele):

Parul iti creste la fel, indiferent daca te razi sau te dai cu ceara. Diferenta e ca la bic, iti raman drept varf, baza firului si de asta e firul mai negru si gros.

| Rbc_Rebeca_1991 a răspuns:

Daca folosesti ceara firele iti vor creste sub piele, si va fi nasol(nici pentru picioare nu o recomand) in plus mai tragi si durerea aia'.eu zic sa te duci la un salon ei stiu cel mai bine ce ai de facut (y) bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu iti lua parul de pe abdomen o sa arati ca o gorila si e grav ca nu se va vedea bine, incearca la picioare sa te dai mai des cu ceara sa iti iei parul, dupa ce te vei obisnui nu te va mai durea happy Bafta.