1. am facut si eu o singura data faza cu frunzee de nuc si ce am observat: mi-a inchis vag culoarea parului si atat. :d
2. depinde de ce vrei de la parul tau: volum, pentru par vopsit etc dar daca obisnuiesti sa te speli zilnic pe cap ia-ti unul special pentru asa ceva. daca ai par normal, ia-ti ceva care sa-l ajute la hidratare si sa-l intretina, mai ales daca il ai lung. pentru mine era bun nivea long repair daca vrei ceva de supermarket. daca nu, joico, tigi sunt mai bune dar nu le gasesti decat la saloane sau pe net(am vazut tigi in douglas totusi:d)
3. natural nu stiu daca reusesti sa te vopsesti asa radical. continua cu frunzele de nuc care inchid culoarea parului sau incearca henna, vopsea naturala.
4. mie mi s-a indesit parul dupa ce am facut un tratament de la gerovital cu petroleum. in rest incearca ulei de masline cald, ulei de cocos cald, miere si ou cu zeama de lamaie.
funda?
Www.hairpoint.ro
Gasesti la noi produse profesionale pentru par si unghii: wella, tigi, joico, londa, l`oreal. Livrare in 48 de ore direct din stoc.
violetaaaa11 întreabă:
Căpșunica171 întreabă: