| simonafrumoasa a întrebat:

Salutare tuturor utilizatorilor TPU!
i love my hair si as dori sa imi dati niste ponturi!
1. problema:
- eu am sa incep DE MAINE un tratament cu frunze de nuc care sunt sigura ca o sa ma ajute.v-as ruga sa imi mai ziceti voi ceva care sa ajute la: intarire, imbogatire si cresterea acestuia. SUNT DISPUSA SA INCERC ORICE "RETETA " DE A VOASTRA CARE NU MI SE PARE NEBUNEASCA. (suziati-mi expresia dar cum era sa ii zic altcumva?)
2. problema:
-care este CEL MAI BUN SAMPON DE PE PIATA CARE SE GASESTE IN MAGAZINE? NU vreau sub nici o forma sa mi-l comand de pe net.
3.probllema:
-am nevoie de o reteta 100% NATURALA pentru a imi INCHIDE CULOARE PARULUI. il am castaniu iar varfurile au inceput sa mi se faca blonde. iar eu l-as vrea pana la sfarsitul verii NEGRU!
4 problema:
- ce MASTI pentru scalp as putea folosi care l-ar ajuta sa cresca sa se imbogateasca bla bla bla etc...(stiti voi ce zic) SI AS VREA RETETE SA IMI POT EU PREPARA SINGLE MASCA. si sa imi mai ziceti cat trebuie sa stau cu ea.
cine reuseste sa imi dea un raspuns cat mai repede si cat mai pun primeste funda care si-o meruta!
PUP!

Răspuns Câştigător
| callie2 a răspuns:

1. am facut si eu o singura data faza cu frunzee de nuc si ce am observat: mi-a inchis vag culoarea parului si atat. :d
2. depinde de ce vrei de la parul tau: volum, pentru par vopsit etc dar daca obisnuiesti sa te speli zilnic pe cap ia-ti unul special pentru asa ceva. daca ai par normal, ia-ti ceva care sa-l ajute la hidratare si sa-l intretina, mai ales daca il ai lung. pentru mine era bun nivea long repair daca vrei ceva de supermarket. daca nu, joico, tigi sunt mai bune dar nu le gasesti decat la saloane sau pe net(am vazut tigi in douglas totusi:d)
3. natural nu stiu daca reusesti sa te vopsesti asa radical. continua cu frunzele de nuc care inchid culoarea parului sau incearca henna, vopsea naturala.
4. mie mi s-a indesit parul dupa ce am facut un tratament de la gerovital cu petroleum. in rest incearca ulei de masline cald, ulei de cocos cald, miere si ou cu zeama de lamaie.
funda?

1 răspuns:
| hairpoint a răspuns (pentru callie2):

Www.hairpoint.ro
Gasesti la noi produse profesionale pentru par si unghii: wella, tigi, joico, londa, l`oreal. Livrare in 48 de ore direct din stoc.