Bună,
Fiecare are uns til propriu, nu trebuie să le dai atenţie celorlalţi.
Dacă ţie îţi place, pune-ţi flori câte vrei.
Ideea e să fi tu însuţi.
Numai bine!
Da, e aiurea. E de prost gust, ieftin, şi arată kitchos. Aceiaşi poveste şi cu fundele.
)))) Oh god. Cum sa fie aiurea?! Ai o varsta la care iti permiti sa porti fix ce vrei tu! Parerea mea e ca nu trebuie sa mai lasi pe nimeni sa se puna in calea stilului tau. Eu am 22 de ani si uite ce mi-am luat recent, e adorabila! https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/......6145_n.jpg
Si da, se cam uita fetitele cu invidie la mine dar nu ma intereseaza
E ok Carm, en, daca si vestimentatia e pe masura( nu ma refer la fashion ci la haine care merg cu flori )...be hippie, flower power...
Mi se pare foarte dragut si in acelasi timp si artistic. Si eu m-am gandit sa port asa ceva doar ca nu am par ondulat dar poate o sa imi cumpar un ondulator .
Flower Power
E dragut doar ca de preferabil ar fi sa nu pari prea imflorata dupa acea... vorba celor de mai jos s`ar putea sa pari chitioasa.Dar sti cum sunt eu de parere? Ca moda e cum o faci tu si cum iti place tie.Aia e la moda!
Apreciez sinceritatea ta. Dar mai pune mana pe carte si invata gramatica.
Ce anume am greşit, de îmi reproşezi? Dacă tot îmi faci un reproş, fă-l până la capăt.
Dar hai să fim serioase, nu cred că gramatica mea e ceea ce te-a deranjat, nu-i aşa?
Nu comentez. Prefer sa lasam lucrurile asa, nu am chef de panarama
Fa ce iti place si nu te mai lua dupa altii! Eu nu cred ca este de prost gust. Este hippie si chiar dragut! Te pup.
Nu mi se pare ceva iesit din comun, adica daca stii sa faci combinatiile potrivite si la imbracaminte mi se pare ok.Barbatilor le plac femeile cochete, aranjate si zambitoare.
Eu una spun ca e o idee originala..si daca tie iti place. poarta ce vrei..nu te lua dupa altii.
Hai că îți zic eu, dacă ea nu îți zice: se scrie aceeași, nu aceiași! Cred că la acel mic amănunt se referea...
A fost o greşeală care mi-a scăpat, recunosc. Neatenţie, ntz, ntz.
Dar tot nu înţeleg de ce unora parcă le e frică să se contrazică, şi se cosideră superiori dacă pun capăt unei discuţii.
Da cam la ce varsta ar vrea mama ta sa porti flori in par? la 30? la 40?
ai arata la fel de grotesc daca porti la varstele alea cum arata fetele de 11 ani in mini, plangand dupa un iubit
e super ok sa le porti mai ales ca esti tanara
Buna.Vai ce frumos! :X Mai ales daca ai parul ondulat, e asa vintage.Eu port flori in par de cand ma stiu, dar nu am parul ondulat .
Nu trebuie sa renunti la ele, daca asta te reprezinta. ^^
Pentru că fuga e cea mai bună apărare, în caz că rămân fără argumente, nu?