Eu zic sa nu isi faca griji de greutatea sa acum,este in crestere, se va mai schimba intre timp, se va inalta si altfel se va vedea.
Tot ceea ce poate sa faca este sa nu mai manance multe dulciuri, cartofi prajiti si alte alimente grase, fast-food, inclusiv sucurile carbogazoase.
De asemenea sa faca si putin sport, sa iesiti amandoua cu bicicleta sau rolele afara.
Dap. E putin. :d Fetele de 14 ani ar trebui sa aiba 50 kg si 1.60 inaltime. :d. E bine si 50 kg la varsta ei, dar e cam scunda. Ar trebuii sa aiba 48 la inaltimea ei. Daca vrea sa tina o dieta. Ii dau eu una rapida.` ^.^.
Http://calculator-greutate-ideala.host22.com/......ideala.php
greutatea ideala: 49 kg insa nu este nici o problema 50 de kg
La inaltimea ei nu ar stica 5 kg in minus, dar oricum o sa creasca si o sa slabeasca fara sa faca ceva special.
Mereu greutatea trebuie sa fie cu 10 kg mai putin decat inaltimea, daca are 1.50 inaltime ar trebui sa aiba 40 kg
Da, eu cred ca e putin cam plinuta.
Si eu am 1.55 si 16 ani si 45 kg si tot cred ca sunt grasa.
Scuze dar eu am 12 ani si am 160de cm si am 42 de kile... Nu te supara dar e putin grasuta
Nu nu este grasa la varsta asta este exact la fix. cand ai un m50 cu 12 ani nu trebuie sa treci de52.5 kg
Stii cum ar arata o fata de 1.50 inaltime? E putin plinuta la 50 de kg. Prietena mea are 1.50 si 48 kg si tot e grasuta.
Si eu am la fel ca ea dar am 1.55 m ..nu cred ca este grasa dar este cam scunda! funda?
Scuze dar am 1.59 11ani si 50 kg si ce sunt grasa! nu
si ea este inca mica doar n-o sa ramana asa pe viata
Are abia 12 ani, iar la 1.50 sunt numai bune câteva kg în plus pentru că o să se tot lungească, lăţească, o să tot slăbească şi-o să se tot îngraşe. La vârsta asta nu cred ca ar trebui să-ţi baţi capul cu kg, doar dacă ai blocuri de slănină, nu altceva... iar în cazul ei, nu cred că se pune problema.
E putin grasuta, asta pentru ca e scunda...eu am 1.46 si am 35 de kg.:11 ani app
byenkutzyk întreabă:
Aly359 întreabă:
DaciaRomania întreabă: