| DulceataXP a întrebat:

Sora mea spune ca crede ca este grasa are 12 ani a inplinit in iunie cintareste 50 kg, inaltimea 1.50 cum credeti este grasa numai cinstit nu o sa ma supar

Răspuns Câştigător
| xButterflyxX a răspuns:

Eu zic sa nu isi faca griji de greutatea sa acum,este in crestere, se va mai schimba intre timp, se va inalta si altfel se va vedea.
Tot ceea ce poate sa faca este sa nu mai manance multe dulciuri, cartofi prajiti si alte alimente grase, fast-food, inclusiv sucurile carbogazoase.
De asemenea sa faca si putin sport, sa iesiti amandoua cu bicicleta sau rolele afara.

21 răspunsuri:
| TsSoFoOLiTa a răspuns:

Dap.batting eyelashes E putin. :d Fetele de 14 ani ar trebui sa aiba 50 kg si 1.60 inaltime. :d. E bine si 50 kg la varsta ei, dar e cam scunda. Ar trebuii sa aiba 48 la inaltimea ei. Daca vrea sa tina o dieta. Ii dau eu una rapida.`love struck puppy dog eyes ^.^.

| Yoyolovesblue a răspuns:

La inaltimea ei ar trebui sa aiba 40, maxim 45 de kg!

| Flaviucu a răspuns:

La inaltimea de 1.50 si are 50 kg, e chiar bine happy

| WR104 a răspuns:

Nu e grasa, e bine cum e.
Numai bine.

| Devyd a răspuns:

Http://calculator-greutate-ideala.host22.com/......ideala.php

greutatea ideala: 49 kg insa nu este nici o problema 50 de kg

| KellyGreen a răspuns:

La inaltimea ei nu ar stica 5 kg in minus, dar oricum o sa creasca si o sa slabeasca fara sa faca ceva special.

| Sooorin a răspuns:

Mereu greutatea trebuie sa fie cu 10 kg mai putin decat inaltimea, daca are 1.50 inaltime ar trebui sa aiba 40 kg

| Lullabies a răspuns:

Da, eu cred ca e putin cam plinuta.
Si eu am 1.55 si 16 ani si 45 kg si tot cred ca sunt grasa.

| sirim a răspuns:

Scuze dar eu am 12 ani si am 160de cm si am 42 de kile... Nu te supara dar e putin grasuta big grin

| MaryAlexy a răspuns:

Nu este grasa

| ioiokikimiki a răspuns:

Nu nu este grasa la varsta asta este exact la fix. cand ai un m50 cu 12 ani nu trebuie sa treci de52.5 kg

| Tania a răspuns:

Da este cam plinuta.

| TsSoFoOLiTa a răspuns (pentru ioiokikimiki):

Stii cum ar arata o fata de 1.50 inaltime? E putin plinuta la 50 de kg. Prietena mea are 1.50 si 48 kg si tot e grasuta.batting eyelashes

| badblood248 a răspuns:

Este

| francyy23 a răspuns:

Si eu am la fel ca ea dar am 1.55 m ..nu cred ca este grasa dar este cam scunda! funda?

| cena2 a răspuns:

Nu e grasa la 12 ani e bine asa. Parere mea!

| ioiokikimiki a răspuns (pentru TsSoFoOLiTa):

Scuze dar am 1.59 11ani si 50 kg si ce sunt grasa! nu
si ea este inca mica doar n-o sa ramana asa pe viata

| Rockart a răspuns:

Are abia 12 ani, iar la 1.50 sunt numai bune câteva kg în plus pentru că o să se tot lungească, lăţească, o să tot slăbească şi-o să se tot îngraşe. La vârsta asta nu cred ca ar trebui să-ţi baţi capul cu kg, doar dacă ai blocuri de slănină, nu altceva... iar în cazul ei, nu cred că se pune problema.

| Denny_Dennisuka_1995 a răspuns:

E putin grasuta, asta pentru ca e scunda...eu am 1.46 si am 35 de kg.:11 ani app

| Patrisia3Lewis a răspuns:

Sorry dar e grasa;(

| Kasia a răspuns:

La 1.50 inaltime greutatea ideala este de 40 de kg sau cam asa ceva.