Nu fa prostia sa slabesti repede... Te da peste cap. Incet, dar bine si sigur. Totul se face treptat.
Foame, foame si sport, sport, amesteca bine combinatia asta
de fapt, regim echilibrat, calorii, si sport cat incape, in 2 saptamani nu rezolvi nimic apropo, mai bine te abtineai toata vara
Iti recomand jogging!
ajuta enorm, transpiri f mult. si iti pune toti muschii in miscare!
Poti incerca ceaiul antiadipos chinezesc cu efecte ok, l-am incercat si eu dar in timp cred ca a avut si efecte secundare(eu l-am folosit 1-2 ani ), constipatii puternice dupa ce am incetat administrarea lui, plus ca da crampe destul de puternice. Incerca ceaiul de La Colonix, KleriTea, e mai scump dar foarte bun la gust si eficient. Poti incerca si ceai natural, la 2 lingurite miere adaugi 1 lingurita scortisoara si o cana de apa fiarta, lasi 15 minute dupa care bei o ceasca dimineata pe stomacul gol si una seara inainte de culcare. Sau poti incerca cura cu ulei de masline, o lingura dimineata pe stomacul gol, una seara inainte de culcare. Daca nu poti bea uleiul simplu adauga si cateva picaturi de lamaie. \stiu pe cineva care a slabit cam 6 kg cu aceasta cura de ulei de masline extravirgin... si cat mai mult sport
Alex10092003 întreabă: