| UngureanuAndreic a întrebat:

Stie cineva daca Cutaden ajuta la eliminarea cosurilor? Eu am trecut deja de pubertate dar inca am coșuri si am o fată grasă si sensibilă

Răspuns Câştigător
| Hyperion7 a răspuns:

Înțeleg.
Crema asta mi-o recomandat-o dermatologul, fiind singura crema dintre mai toate pentru acnee care pentru mine chiar a funcționat.
Pur și simplu îmi aplicam seara, înainte de culcare, după ce mă spălam pe fata, pentru că tenul acumulează reziduuri peste zi.A doua zi coșul care era semnificativ mai urat sau mai umflat, se vindeca sau se diminua in forma și marime.
Și eu am avut acnee destul de grava.

Cat despre cutaden, nu știu ce să îți zic.
Eu unul îți recomand așa
https://www.springfarma.com/......40-ml.html
Iei varianta asta de 15 ml, vezi daca este potrivită(deși imposibil sa nu fie) și dacă tenul tau o tolerează pe deplin, îți poți lua cea de 100 de ml
Cum ți-am zis, eu unul o recomand.

8 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Nu cred că te ajuta, fiind unguent pentru bebeluși.
In schimb, îți recomand crema asta, cu ea sigur nu vei da gres
https://www.springfarma.com/......00-ml.html

Dar,înainte de toate, ai o rutina de skincare? Daca da, ce produse ai in rutina?
Ai fost la dermatolog până acum?

| dullcat a răspuns:

Buna.Incearca solutiile de exfoliere cu acizi AHA/BHA.Iar daca ai trecut de pubertate, intrebarea nu avea ce cauta la adolescenti.

| UngureanuAndreic explică (pentru Hyperion7):

Nu ma refer la unguentul pentru bebeluși ma refer la varianta normala a+

| UngureanuAndreic explică (pentru dullcat):

Din greseala am pus-o la adolescenți, a-și dori sa încerc altceva înafara de exfoliere

Nu am fost la dermatolog pentru ca este destul de depart si nu pot ajunge singur pana acolo, dar sunt 100% ca nu trebuie neapărat sa merg, nu am niste cosuri grave, sunt normale, si trec daca folosesc ce ar trebui dar nu stiu ce

Recomanzi aceasta crema din propria experiență?

Mersi de sfat!

| Hyperion7 a răspuns (pentru UngureanuAndreic):

Mulțumesc și eu pentru fundiță!thumbs up