| debby2000 a întrebat:

Stie cineva de imi apar cosuri si ce pot sa fac sa-mi dispara/?Vreau ceva retete.Funda celui mai rapid raspuns.

Răspuns Câştigător
| bucurteodora a răspuns:

Iti apar pentru ca esti la pubertate. Zinerit i Hymalaia sunt cele mai bune solutii...cu hymalaia te freci pe fata (cand este uda) iar dupa ce te stergi dai cu zinerit.himalaia costa vreo 30 lei si zinerit.nu stiubig grin
funda?

8 răspunsuri:
| TheUnikBiby a răspuns:

Perioada pubertatii, ce sa-i faci? E ceva normal, si nu prea poti castiga lupta cu aceste cosuri! Totusi, incearca masti cu argila sau o solutie antiacneica cu extract de busuioc. Gasesti in farmacii. Efectul este considerabil!

Bafta! :*

| JustMe4ever a răspuns:

De la menstruatie in general
poti incerca sa iti dau cu malai sau cu tarate pe fata (cam ciudat stiu)
ii poti stoarce ca e mult mai eficient dar ATENTIE mai intai stai deasupra aburului de la ceai de mushetel (pielea devine mai moale si cosurile mai usor de stors ) si apoi ii storci pana iese tot si poti da cu parfum sa se usuce casa nu se faca la loc

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Coșurile apar fie pe fond hormonal, fie o infecție severă a pielii.
Trebuie să te vadă dermatologul, dozările hormonale la endocrinologie și instituirea unui tratament corespunzător.
Coșurile nu dispar peste noapte.
Pa, pa.

| debby2000 explică (pentru JustMe4ever):

Vruiam sa-ti dau tie funda dar nu am vazut raspunsul tau. Abia cand am dat funda am vazut raspunsul tau.Imi cer scuze

| Xinema a răspuns:

Eu cred ca cel mai bine este sa mergi la un dermatolog.Eu iti recomand o doamna care m.a facut pe mine...papusica! Se afla la clinica de pe str. Washington si o cheama Nicolae Denisa. Este cea mai buna si o recomand cu incredere!

| aleksia1 a răspuns:

Lamaia e cea mai sfanta totusilaughing

| bucurteodora a răspuns (pentru debby2000):

Asta e :*winking