Am o oarecare atracție pentru stilul vintage. Este frumos şi, îţi aduce un "sentiment antic" când îl privești.
Deci, cred că ţi-ai dat seama că îmi place mai mult stilul vintage.
Ambele sunt deosebite dar acum mai la moda este Vintage. Deci imi place mai mult.
Clar!
Stilul modern. Iubesc sa fiu sexy, si voi, fetelor cred ca aveti acelasi obiectiv.
Te pup!
Dupa stare, cum s-ar zice. Poate oi fi mai batuta in cap, dar nu inteleg/apreciez arta moderna, anticii erau mai concisi. In consecinta prefer vintage-ul, insa nu in ideea de hipster, nu are nici o treaba.
Toti iubesc Vintage-ul, dar sunt sigura ca 90% din cei care au ales acest stil nu poarta niciodata asemenea articole vestimentare.Sa fim seriosi..Eu imi trag pantalonii din piele, imbrac un sacouas de o culoare mai puternica, o bluzita mulata, niste platforme si.In fuga mai imi prind niste cercei mai excentrici sau o bratara si...Gata tinuta.
Intrebarea era "ce iti place" punct, nu ce porti, iar raspunsul a fost in conformitate. Ce-i drept, le improvizez fara a tine cont de un stil, insa cand am ocazia, incerc sa incropesc ceva vintage (nu de la mama/bunica din sifonier). E un oras mic, hainele vin cu valul asa ca nu prea am parte de diversitate.
Okay,de acord cu tine.Dar n-are logica.Cum vine asta? Mie imi place Vintage, dar ma imbrac modern sau..Nu inteleg. Daca iti place ceva de ce nu te imbraci dupa cum vrei, cum iti place.Ori e prea tarziu si nu mai procesez. Daca e asa, iarta-ma, Mangusta.
Da, ma cam loveste si pe mine lipsa de logica Insa atata timp cat nu ai de unde sa alegi (cazul meu) te imbraci dupa val, ce gasesti prin magazine si e mai greu sa iei ceva ce chiar te reprezinta. Caz concret, saptamana trecuta am cautat o zi intreaga o palarie decenta si nu am gasit si e lucru marunt cum s-ar zice. La acei 90% de care pomeneai e doar ceva ipocrizie, eventual.(hai sa oprim chat-ul la intrebare, am obiceiul sa-l intretin si poate fi deranjant)
Sunt cuprinsa de somn si procesez greu.Noapte buna!
Buna, ruWssOiaLnf!
Stilul modern. Ador tot ce e practic, simplu, curat, fresh, nu dichisit si sculptat cum este stilul vintage.
Oricum cu totii avem gusturile noastre, dreptul la o opinie si o preferinta!
O zi frumoasa sa ai!
AnnePlatt întreabă: