| Elena1234456 a întrebat:

Stiti binecunoscutul stardoll si sunt convinsa ca multe dintre noi il jucam... stiti cumva siteuri pentru a primi lucruri gratis sau cadouri? Daca da imi puteti spune si mie? Userul meu pe stardoll este "soryna" (fara ghilimele) si vainvit sa ma vizitati

Răspuns Câştigător
| teopinkrose a răspuns:

Da, stiu site-ul, dar nu am cont...ca despre celelalte site-uri...nu prea stiu(nu stiu daca exista...)...

125 răspunsuri:
| Elena1234456 explică:

Oricum multumesc pentru raspuns.

| BloodMagickNecromance a răspuns:

laughing Și eu jucam stardoll, dar m-am lăsat. Prea mult stres laughing.
Știu eu un site, pe care cred ca nimeni nu l-a pomenit.

Caută pe google: Stardoll News & Tips

Acolo sunt toate lucrurile free.

| JackieSue a răspuns:

Oooo ce prostie de site... aveam prietene mai mici care erau innebunite dupa site-ul asta.Colectionare bla bla-uri...nu inteleg la ce te ajuta cu viata de zi cu zi.Ma ia cu ameteli cand aud "hey, andra ia uita-te la rochia asta...doar 3$... e fantastica"->hai zau acum... te ajuta cu ceva ca tu dai bani din viata reala ca sa ai bani sa dai pentru niste haine virtuale! pe care nu le primesti in viata asta! fete plictisite...

Si apropo:nu exista astfel de sitetongue.

| Triunghi a răspuns:

Da, ador acel site. Si chiar am un blog cu asa ceva. www.stardoll-romania-people.blogspot.com sper sa te ajute

| Andrutzikka a răspuns:

Sora mea de 15 ani da din 2 in 2 saptamani cate 2.48 euro.Pana la urma, nici nu e o suma de bani chiar extravaganta.Nu stiu de ce voi va bagati unghia in gat pentru 10 lei.App, haine gratis iti poti lua de pe site-ul: how-to-get-stardoll.blogspot.com.Sper ca te-am putut ajuta.O zi buna!

Răspuns utilizator avertizat
| aldeaadinamaria a răspuns:

Buna eu sunt adynutzaand si jur ca o sa te vizitez!

| eliza_7547 a răspuns:

Buna.defapt exista cateva, dar ti-l voi da pe cel care este cel mai bun.
Site-ul este urmatorul: www.tsistardoll.blogspot.com
De aici imi iau toate hainele.
Daca mai ai vreo intrebare despre stardoll contacteaza-ma pe adresa de e-mail elizukbha@yahoo.com

| DothGirl a răspuns:

Da... sa nu faceti prstia pe stardoll sa va vaceti SS pe banii vostrii. Doar va ia bani + daca inainte de a va expira perioada de SS nu va scoateti din camerle primite lucrurile sunt blocate in camerele alea si dupa aia nu vi le mai recuperati.

| GiiaaBăă a răspuns:

JackieSue se inseala amarnic, Stardoll e cel mai tare site, si eu as da si 10000 de lei in viata de zi cu zi pentru a avea multe lucruri cool pe Stardoll! Si da, exista astfel de siteuri: www.tsistardoll.blogspot.com, www.stardollinsiders.blogspot.com, www.underneathstardoll.blogspot.com, intra pe ele si urmeaza instructiunile de acolo! Eu am multe haine pe gratis!

| sweetale12 a răspuns:

Http://fab-stardoll.blogspot.com... numele meu de pe stardoll este sweet_ale12 :D

| rOckx3 a răspuns:

Heii,numele meu e xIngridMyStill si stiu stardollswan

| Andruska55 a răspuns:

Si eu am cont si il ador ma cheama beautyandrada

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Auzi daca vezi o fata (miss_anne_99) ca vrea sa iti fie prietena te rog mult sa ma accepti ca eu sunt ok?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu cateva conturi gen stardoll...pai zwinky, gaia, fantage si mule altele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu caut acelasi lucru

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sallz! eu is p stardoll si imi place dar n-am s devin nici peste cadavru meu superstar. e o porkarie! dai bani degeaba in loc s iti cumperi de adevaratelea haine e o PORKARIE IMENSA.am s te vizitez si nu nu cred ca exista situri d genu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Www.lucrurigratis.ro - lucruri gratis, reale, de la oameni reali :)
e simplu de folosit, si tu ai la randul tau lucruri de oferit, care stau degeaba prin casa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti intar pe tinker bell, moxie, avril etc. ...viziteazama pe .miss.alexandra si vei vedea cum sunt hainele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiti de ce nu imi mai cresc bani ep zi pentru ca dobicei intram si imi cresteau banii iar acum nu imi mai cresc ce sa fac?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stardollfanatic.blogspot.com si thestardollinsiders.wordpress.com (aman2 sunt in engleza)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughingau scos de la ei si nu mai dau aia 1$pe zi (contl meu e no-comment) si nici eu nu vreau sa ma fac ss pe bani mai va pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De fapt exista situri de acest gen : incearca sa cauti ep google stardoll insiders sau situri ca myproxy acolo o sa gasesti multe chestii dragute. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As vrea sa stiu si eu siteul la stardoll care primesti lucruri gratis sau cadouri cine stii buzz pe mess adresa mea este plaulicipaulici

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gasesti foarte multe site-uri de genul asta daca scrii pur si simplu la google: "free new stuffs on stardol","free things on stardoll"
dar nu uita ca cel mai bun site pentru lucruri free este stardoll insiders(cauta pe google), aproape in fiecare zii sunt puse postari noi si lucruri gratishappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da am gasit multe site.scrii la google asa.STARDOLL FANATIC eu de acolom mi-am luat haine gratis si numele meu la stardoll este bubulina1999

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pandabloo... nu prea e adevarat ce spui eu joc stardoll de ft mult timp si poti saty cumperi chesti cu banii pe care ii faci acolo nu trebuie sa dai bani din viata reala!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am cont si este super marfa mai ales daca esti si ss :19Andreea90 :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stardollropeople.blogspot.com/
acesta este siteul!
De aici e cel mai usor!