| antigoni a întrebat:

Stiu ca este o intrebare deja rasuflata, insa nu am gasit raspunsuri care sa ma lamureasca: Se poate trece de la brunet la roscat fara distrugerea parului? Sunt bruneta de cativa ani si imi doresc tare mult un roscat mai deschis...pot avea aceata culoare oare? Astept niste sfaturi/raspunsuri. Multumesc.

5 răspunsuri:
| keikop119 a răspuns:

Mama a incercat sa se vopseasca odata roscata(ea fiind bruneta) si culoarea nu s-a pus pur si simplu. Daca esti bruneta si vrei sa te vopsesti trebuie sa-ti decolorezi parul si apoi sa-l vopsesti ceea ce cred ca ti-ar termina parul...
De ce nu incerci niste extensii?

| antigoni explică (pentru keikop119):

Voi incerca si cu extensiile...insa nu imi pot pune extensii roscate in parul brunet... vreau o culoare uniforma. Da, cred doar prin decolorare merge, insa si asa, ma intreb daca imi va iesi nuanta de roscat dorita, nu vreau roscatul brun, vreau ceva mai deschis.

| antigoni explică:

Multumesc frumos pentru raspuns, insa nu e tocmai ce vreau sa audbig grin vreau sa stiu daca prin decolorare pot obtine un rosu aprins...sau cat mai aprins. Din pacate operatiunea cu castanele nu imi da nuanta dorita, stiu o persoana care a incercat si a obtinut un maro ciudat happy

| Patrisia14 a răspuns:

Uite eu am vazut ceva pe net...era bruneta.a vrut roscata.A VOPSIT BLONDA SI APOI ROSCATA
http://www.youtube.com/watch?v=vO8wtzjI2eo

| AmanoYuno a răspuns (pentru antigoni):

Nu poti prin decolorare sa obtii decat un rosu sterssaditi mai dau un sfat.decoloreazate! hai decoloreazate si dupa o sa ai un rosu sters.in cazul acesta poti folosi henna ca sa prinda luciu si sunt aproape 100% sigura ca vei obtine nuanta doritahappy
papa'