Daca te speli cu heathen shoulders e extrem de rau.doar iti zic ca e fff rau.
sunt 2 lucruri care fac matreata sa apara:
1) Sa folostesti heathen shoulder!
2) Sa te scarpini in cap cu mana!
Deci, spalate bine, freaca scalpul cand te speli pe cap foarte foarte bine si apoi lasa samponul pe cap 5 minute si din nou aceeasi procedura, si apoi iarasi la fel cu balsam.
Eu folosesc Elseve si nu am avut niciodata matreata...
Succes
Pai cu H&S ma si spal, deci dc vreau sa am matreata sa ma spal in continuare cu el, asa-i?Ms mult pentru sfaturi!
Am mult par si imi trebuie ceva mai mult sampon, dar ma clatesc f bine...cica si samponul ar fi vinovat, maine merg sa imi iau altul.
Nu stiu daca il gasesti in Germania. poate rogi o ruda sa iti trimita din tara daca nu este. sper ca te-am ajutat
Eu iti recomand sa mergi la dermatolog!
Matreata e provocata de o ciuperca care se gaseste in mod normal pe scalp, dar in unele cazuri se multiplica mai rapid, imi scapa numele momentan.
Sau daca nu iti permiti un control dermatologic intreaba in farmacie de un sampon potrivit pentru tine!
Incearca Elseva sigur e si in alte tari dar, nu conteaza sincer eu am incercat multe sampoane si nu am avut matreata decat de la H&S deci ia-ti orice sampon: Elseve, Garnier, Washen Go si mult cate mai sunt, ia-ti unul din Germania si o sa fie fff bine
Papaaa:*