anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Termoprotectie gerovital sau syoss? argumentati! >fundabig grin< si voturi la toti!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hey...sa incep cu inceputu : am foarte multe produse pentru par acasa (Mama e hair-stylist), am si termoprotectie de la gerovital, dar, sincer nu ma impresioneaza. Mai multumita sunt de alta termoprotectie (Londa). Te'as sfatui sa iei Syoss, pentru ca este de firma. Chiar ei spun ca, ceea ce in mod normal se distribuie doar in saloane, ei distribuie acum si in magazine. Si sa iti mai spun un secret, asa, ca fapt diverswinking : Materialele folosite pe parul tau in salon nu le poti cumpara din magazine, decat daca ai pile, pentru ca, pentru saloane, se face o cantitate mult mai mare, si este distribuita excluziv in saloane, pentru ca daca ar fi distribuit in magazine, saracele coafeze nu ar mai avea ce face in saloane.
Syoss pe de alta parte, se pare ca schimba "sistemul" si incepe sa vanda si in magazine obiecte profesionale (care normal sunt distribuite in exclusivitate numai in saloane), pe cand firme ca Londa (si mai sunt da nu le retin numele) prefera sa vanda ce nu e profesional doar in magazine, si ce e cu adevarat profesional in domeniul acesta, vand exclusiv in saloane. Scuze, poate m-am mai repetat...big grin
Eu, deci, aleg Syoss.
Success :*happy

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Funda Funda Funda! si vot:* mersi>big grin

anonim_4396

Nu ai pentru ce scumpa :*
Multumesc si eu, si la multi ani, daca tot e azi ziua noastra! laughinghappy:*

anonim_4396