Poți încerca revlon colorstay, l'oreal infallible 24h matte. Sunt fonduri de ten renumite, dacă pot spune așa. Majoritatea persoanelor care le-au încercat sunt mulțumite.
Nu te avânta spre cele cu acoperire foarte mare(cum e doublewear de la estee lauder). Dacă nu reușești să acoperi imperfecțiunile cu fondul de ten, folosește un corector pe dedesubt pe zonele cu probleme(camouflage cream de la catrice acoperă bine), ca să nu încarci prea mult tenul.
În cazul în care pe parcursul zilei te mai confrunți cu exces de sebum, folosește șervețele special destinate absorbției sebumului, iar în perioada asta, pentru că e foarte cald, îndreaptă-te spre un bb/cc cream.
Ce tip de ten ai și ce așteptări ai de la un fond de ten? Când vrei să-l folosești(pe perioada zilei, la evenimente speciale, seara)?
Iti recomand cel de la Luxe si de la Elf sau daca ai un tip de ten sensibil ai putea folosi BB Cream sau CCcream.
Salut! Mie mi-a placut mult L'oreal Paris Accord Parfait, Rimmel Match Perfection si Oriflame Giordani Gold anti-age.
Mixt, vreau doar ca tenul meu să arate ok și să arate bine pe tot parcursul zilei
Mulțumesc, foarte mult pentru răspuns, știi cumva și vreo cremă hidratantă ceva, mi se usucă foarte des tenul mai ales de la săpun.
Eu m-am înțeles bine cu Cicaplast de la La Roche Posay. Renunță la săpun şi foloseşte un gel de curățare