Salutare! Pai cred ca oricine tine la hainele sale.Nu sunt adepta hainelor de firma, chiar daca am cateva in garderoba.Pentru mine o haina conteaza sa-mi placa si in primul rand sa-mi stea bine.Nu conteaza daca e de firma sau nu, nu conteaza daca mai e in trend.Cum spune si anca95, nu haina face pe om.Degeaba ai haine de mii de lei, daca esti un om nimic.Dar si hainele sunt importante, in sensul ca iti dai seama de un om dupa infatisare:daca este ingrijit, daca este modest sau extravagant. Sper ca te-am ajutat!
Tin foarte mult la haine! Imi plac hainele de firma dar nu prea port, port ce este elegant si frumos si nu neaparat de firma.
Nu haina face pe om! In viata trebuie sa fii om, adica o peroana buna, intelegatpare etc. Nu ceea ce porti te defineste ci ceea ce gandesti si cum te manifesti
Imi plac hainele frumoase, nu neaparat de firma, ci cele cu care consider ca imi sta bine! Si da, tin la hainele mele, dar asta nu ma impiedica sa le dau cand ma plictisesc de ele!
Da, imi plac hainele. Chiar foarte mult.
Dar pentru mine nu trebuie sa fie neaparat haine de frima, de exemplu daca mie-mi place o bluza dintr-un magazin normal, poate sa fie si 5 lei, ca tot o cumpar. Adica ce? Trebuie sa fie neaparat de firma? Trebuie sa mi placa mie si sa stiu sa o port.
De exemplu cunosc persoane care au numai haine de firma si habar n-au cum sa le poarte.
Hainele de firma imi plac, dar nu Nike, Addidas etc. ( au ajuns sa fie niste fake-uri, purtate de toata lumea. Ce-mi mai place de la Nike sunt tenesi si gecile, unele. ). In rest imi plac foarte mult hainele din NewYorker, Pull and bear sau terranova Cand ma duc acolo gasesc haine pe gustul meu mereu.
Nu ai cum sa fi indiferent cu hainele care iti ating pielea si iti dau o stare de bine sau nu.
Imi plac hainele de firma dar preturile sunt exagerate, sincer nu ma apuc sa dau 300 lei pe un tricou ca ar fi prea de tot. Si sincer nu vad de ce as da 700 pe niste blugi Diesel cand pot sa imi iau de la alta firma vreo 2-3 perechi din banii astia.
Mai importanta este calitatea decat firma.
Pentru mine hainele nu conteaza.nu ma gandesc la ele, nu ma intereseaza...cand vine momentul sa ma imbrac iau ce imi place...dar de fapt nu ma intereseaza
Buna.
Eu tin fost mult la haine, spre deosebire de altii, nu prea am imbracat haine care nu sunt de firma...pentru ca nu imi plac.
Dau oricat de mult pe hainele care imi plac.
De ce raspunsul meu ti se pare nefolositor si amuzant? Ne-ai cerut parerea, sa spunem ce ne place noua...nu toti avem aceleasi pareri.
Ce sa zic...fiindca esti rockerita aveam pretentii.gen hainele nu ar conta ci mai mult calitatea
Ma stupizezi nu? de ce draga, doare adevarul? bine daca te referi la firme ca new rock da atunci sincere scuze
anonim_4396 întreabă:
camelis întreabă: