1.O sa-ti stea numai ziua in care te-ai dat cu placa pentru ca atunci cand te culci o sa ti se strice
2.Pai sa-ti faci codite impletite ppe tot parulSi iti sta cam 3-4 zileDepinde de ce fir de par ai ca mie atat imi sta numai
3.Pai eu mi-am luat o placa care imii intinde parul si am dat pe ea 80-90 de lei parcaDar si creponata(2 in 1)ar costa cam in jur de un milon jumatate(PS:atat a dat o prietena de a meaa pe ea si e de calitate buna)
Sper ca te-am ajutatfundita?
Ti l-ai creponat sa inteleg, tine vreo 3 zile in stare buna, pe urma se strica si trebuie sa te speli ca nu mai arata bine.Placile incep de la 50 roni cred si cred in functie de imbunatatiri
1.depinde 2 sau 3 zile
2. sa te dai cu ceara sau depinde si cat de buna e placa.
3. Daca o folosesti in exces orice placa iti arde parul.Ti-o recomand pe cea marca Rowenta CF7052 are si de indreptat Am auzit ca trebuie sa folosesti un ser special ca sa nu arda parul.Deci cauta in magazine.
Buna!
1 si 2: Daca ai o placa buna... parul iti poate sta asa aproximativ o saptamana, depinde de placa
3: Mai multe prietene de`ale mele folosesc placa creponata si le sta parul asa cam o saptamana... si au dat maxim 150 ron
Bafta!
DaciaRomania întreabă: