Trebuia sa te gandesti al asta inainte sa ti le iei si apropo, anul asta nu se mai poarta sandalele astea. te-am anuntat ca sa stii.
Poti sa le porti la aproape orice cum ar fi pantaloni scurti fuste scurte normale si de blug rochitede vara vaporoase adica se potriveste aproape la orice tinuta de vara mai rebela nu elegant
Merg cam la orice, rochiţe de vară mai largi, pantaloni scurţi şi un maiou/tricou, o fustă de blugi şi nişte colanţi (Cred, nu prea le am cu astea)
Pai la o fusta alba cu talia lunga un tricou polo in dungi alb -negru o centura neagra groasa cam de 5 cm o geanta alba pe o parte multe bratarii si cercei megri si mari.Parul ti-l poti prinde intr-o coada sus... sper ca tii-am fost d ajutor... funda?/ bye
Le poti purta la o fusta de blugi foarte scurta...sau la pantaloni scurti, tot de blugi.mai merg foarte bine si la rochite albe( ca sa le scoata in relief) sau orice culoare.sunt foarte frumoase si sa le porti cu placere:*
Fusta scurta pe culoarea sandalelor cu in tricou sau o camasa usor vaporoasa si curea subtire jos si in cap o un fes foarte subtire crosetat de mana care arata super tare cam ca astea http://www.ifeel.ro/imagini/24/2164_004_winter%20hats.jpg