Pai despre mustata e adev ca nu trebuie ca altefel se face mai mare ca a kui popa si de sprancene nu are de ce sa-ti fie jena pentru ca esti baiat si nu am auzit baieti care se penseazafunda?
Deşi nu sunt de acord cu pensatul la băieţi, cred că ar trebui totuşi să o faci. Recunosc că am un amic cu sprâncenele unite pe care când îl văd mă bufneşte râsul fără să vreau. E haios, dar totuşi...
Pensează-te, nu te rade. Dacă te razi îţi va creşte repede, mult şi urât.
Ma gandesc la 2 chestii:
1. ca esti baiat si ca nu ar trebui sa-ti fie jena
2. ca nu ar trebui sa te razi ci sa te pensezi :d.
Stii ce e aia sa te pensezi? Pai daca nu sau da nu conteaza penseaza-te cu penseta mamei taale ca nu ai cum sa te razi.Da ca iti creste la loc mai penseaza-te o data. Sper ca te-am ajutat. Funda?
Te duci frumusel si te pensezi.Mustacioara o "dai jos" cu o masina de tuns.In felu asta nu iti va creste atat de repede ca atunci cand te razi. Exact explicatia asta o dai si parintilor, daca si atunci is impotriva le zici ca ai tu grija de tine(doar nu te barbieresc parintii)
De ce. ma rog, sa te razi? [ la problema cu sprancenele ma refer.] poti sa te duci la un salon ceva sau sa o rogi pe mama ta sa te penseze , chiar daca e penebil. multi barbati/baieti fac asta :d.
DaciaRomania întreabă: