anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU, am 18 ani și n-am barba aproape deloc. Am putina mustata și puțin de cioc, iar in părți, in dreapta am mai mult par ca in stânga. De ce oare?
P.S: tot parul asta care îl am nu e deasa.
Ce pot face sa îl îndes?

7 răspunsuri:
| GeorgeOG19 a răspuns:

Asa este si la mine.Nu ai ce.i face.Eu ma barbieresc mai des si parca parca incepe sa se indese si parul. încearcă si tu.Bafta!

| RobertMoon a răspuns:

Nu toată lumea are barba formată la vârsta ta. Încă nu ai ajuns la maturitate de-a dreptul, pur și simplu așteaptă să mai treacă 2-3 ani și vei avea și barbă, iar în caz că te grăbești îți recomand soluție Rogaine sau Alopexy Minoxidil, îți dai pe barba pe care nu o ai dimineața și seara și aștepți să se usuce, într-o lună deja vei avea fire noi pe față, iar în 5 luni o barba completă, Alopexy Monoxidil găsești la farmacia Catena și costă 72 lei, am folosit și eu o perioada de 10 luni, nu aveam barba deloc, iar după atâtea luni deja mă fac cu mașina cu numărul 3 laughing e super bun produsul asta.

| raMLesS a răspuns (pentru RobertMoon):

Acum te mai dai cu el? Am auzit ca daca opresti tratamentul, peste ceva timp nu o sa-ti mai creasca barba si o sa fie ca inainte.
Nu am luat, doar eram curios.

| raMLesS a răspuns:

Ba nu

| RobertMoon a răspuns (pentru raMLesS):

Trebuie să îți dai până firele de par care cresc devin terminale, adică foarte groase cum sunt perciunii, și asta durează circa 8 luni, dar se merită.

| raMLesS a răspuns (pentru RobertMoon):

Nu e adv, depinde genetica.
Degeaba ti le tai, nu o sa fie mai dese, iti spun din experienţăwinking

| RobertMoon a răspuns (pentru raMLesS):

Am zis că trebuie să îți dai nu sa îți tai, mă refeream la soluția de care am menționat, data viitoare citește mai binehee hee