Asa este si la mine.Nu ai ce.i face.Eu ma barbieresc mai des si parca parca incepe sa se indese si parul. încearcă si tu.Bafta!
Nu toată lumea are barba formată la vârsta ta. Încă nu ai ajuns la maturitate de-a dreptul, pur și simplu așteaptă să mai treacă 2-3 ani și vei avea și barbă, iar în caz că te grăbești îți recomand soluție Rogaine sau Alopexy Minoxidil, îți dai pe barba pe care nu o ai dimineața și seara și aștepți să se usuce, într-o lună deja vei avea fire noi pe față, iar în 5 luni o barba completă, Alopexy Monoxidil găsești la farmacia Catena și costă 72 lei, am folosit și eu o perioada de 10 luni, nu aveam barba deloc, iar după atâtea luni deja mă fac cu mașina cu numărul 3 e super bun produsul asta.
Acum te mai dai cu el? Am auzit ca daca opresti tratamentul, peste ceva timp nu o sa-ti mai creasca barba si o sa fie ca inainte.
Nu am luat, doar eram curios.
Trebuie să îți dai până firele de par care cresc devin terminale, adică foarte groase cum sunt perciunii, și asta durează circa 8 luni, dar se merită.
Nu e adv, depinde genetica.
Degeaba ti le tai, nu o sa fie mai dese, iti spun din experienţă
Am zis că trebuie să îți dai nu sa îți tai, mă refeream la soluția de care am menționat, data viitoare citește mai bine