Hey :* Pai daca ploua te imbraci in blugi, intr-o bluzita si cu o vestuta (de blana, fas) pe deasupra, iar in picioare ori bocanci ori cizme de cauciuc!
Daca e soare am o gramada de idei!
1. Colanti, tricou cu un mesaj\imprimeu si o bluza de trening si tenisi
2. Blugi, bluza simpla, subtire, dar colorata cu o geaca de piele si in picioare tot tenisi
3. Dres alb, Fusta piele sau orice alt material de preferat negru si o bluza alba, Pe deasupra poti sa nu-ti iei nimic pentru ca e o bluza si daca e soare tine de cald si in picioare balerini
4. Colanti, tot o bluza subtire simpla, cu o vesta de blugi daca ai sau daca nu cu o geaca de blugi si in picioare cu balerini!
Sfat pentru toate tinutele:
1. Daca ai geanta nu-i face nimic doar o porti
2. Daca ai rucsac\ghiozdan il ti doar pe un umar si acea parte pe care o ti pe umar o lasi mai mare, arata super adorabil, exceptand tinuta nr. 3 care ghiozdanul daca ai il ti pe mana!
Sper ca te-am ajutat, imi place sa ajut in tendinte de outfit-uri si\sau moda!
Fundita? :*
Pai, te poti imbraca in tinuta ta obisnuita, sau te imbraci in niste blugi, cu maieu, un tricou negru cu o vesta ( nu groasa, subtire si sa se potriveasca cu celelalte haine ) si in loc de geaca iti poti lua o vesta de ploaie. iti mai poti lua o bluza cu maneca lunga si un tricou mai larg peste ( ar fi bine sa fie un anumit subiect : colorat, o singura culoare, sau o combinatie de 2, 3 culori )
Daca ploua. Evita incaltamintea de piele intoarsa, ai putea lua o esarfa mai grosuta din bumbac, umbrela evident sa ai la tine (Sa fie mai groasa..Pentru a nu te lasa la greu), pantaloni ( evita blugii ), si o bluza oarecare...Preferata de tine normal! Iar pe deasupra ai putea lua o jacheta ( Dar sa nu fie din piele intoarsa! )
Iar primavara te poti imbraca mai lejer! Depinde de stilul tau. Poti lua o pereche de tenisi un tricou si niste pantaloni sau daca vrei sa fii mai eleganta poti purta o pereche de balerini cu o fustita potrivita ( nici prea lunga, nici prea scurta ) si un tricou sau o bluza care se asorteaza.
Sper ca te-am ajutat! FUNDA? :*
Uite, daca nu te imbraci esti mai atractiva.
Am zis ceva adevarat....de ce esti rea?
uite: imbraca-te in blugi, hanorac si tenesi. Okaay, fetiiitaa?
Nu stii zicala care te indeamna sa nu te bagi in troaca fiindca risti sa fii mancata?
Te imbraci cu ce ai. In ceea ce priveste vremea, cred ca te duce capu' sa gandesti ca daca afara e soare te imbraci mai subtire si daca ploua iti iei ceva haina cu maneca lunga.
Păi ce vrei să-ți răspundă, dacă vii cu întrebări din astea? Tu chiar nu ai ce face pe acasă, n-ai prieteni să-i suni să vorbiți despre ce dres sau jeanși cu steluțe să-ți iei?
kitty00 întreabă: