| Jeduine a întrebat:

Transpir si nu mai suport sa fiu mereu umeda sub brate. Care antiperspirant este cel mai eficient?

7 răspunsuri:
| adutzadragutza a răspuns:

Si eu am aceeasi problema. majoritatea oamenilor se confrunta zilnic cu acest lucru.eu folosesc lady-speed stik cu aloe vera si e foarte eficent dar mai intai trebuie sa te speli ca sa fie folositor. Sper ca te-am ajutat. ps : nu te descuraja incearca sa nu manaci sare, provoaca multa transpiratie happy

| Contrast a răspuns:

Din cate am incercat pana acum cel mai de efect este Garnier Mineral, plus ca il poti folosi odata la 48 h si chiar e foarte eficient! Sa nu mai vorbim si de raportul calitate/pret care e foarte ok!

| AndreeaDenisa0778 a răspuns:

Sunt de aceeasi parere cu Doom, e foarte bun Crystal de la Rexona happy

| gabriela_7244 a răspuns:

Antiperspirant pentru asa ceva nu cred ca gasesti. incearca cu bicarbonat de sodiu. daca vrei un antiperspirant eficient impotriva mirosului i-ti recomand un rollon sau deo de la body series amway

| Tr3iii a răspuns:

Crystal de la Rexona... e f bun in plus hainele nu raman patate si te simti fresh pe toata durata zileiwinking
Funda?

| Jeduine explică:

@ anime. fac dus in fiecare dimineata si seara, deci nu spalatul este problema. cred ca este o problema genetica. si tatal meu pateste la fel. nu este problema de miros sau mai stiu eu ce - ca nu miros niciodata a transpiratie. mie nu imi place ca am senzatia aceea de ud! :-s

| anime_6523 a răspuns:

Spala-te mai des