Depinde de ce ocupatie am. dar in general. fac dus in fiecare zi si ma dau cu protectie impotriva mirosurilor urate
Da mai ales cand sunt fff multe grade cam cum era acum vreo 2 sapt.transpir repede dar numi miroase transpiratia ca la altii. folosesc si mult deodorant oricum sunt zile cand fac si 3 dusurinu de miros cat de caldura:-s
Moderat, folosesc protectie dar transpir pe restul corpului.Nu prea suport caldura si vara mereu ma gasesti undeva unde e intuneric si rece, asa sunt eu.Trebuia sa ma nasc in Finlanda.
Daca nu transpiri esti bolnav, daca transpiri prea mult iar esti bolnav, depinde in ce situatie!
Da, dar depinde si cum am parul. De ex acum am parul lung si numai pot de cald
Pana maine trebuie sa ma tund, dar depinde si de organism
Asta depinde de organismul fiecaruia.Eu.da transpir destul de repede, si e cam naspa.
Asta depinde de metabolismul tau si de cantitatea de sare care iti ajunge in corp. eu transpir doar cand fac efort... dar soramea transpira non-stop in palma... mie imi plac lucrurile dulci ei doar lucrurile sarate
Eu una nu transpir repede vara pentru ca asa sunt eu Am mostenit asta de la parinti mei
DaciaRomania întreabă: