Da trebuie! ..Am pisica deci nu vorbesc din necunoscute...deoarece ea lingandu-se mereu capata un miros urat si o textura grasa a blanii.Nu mai are blana aceea stralucitoare si moale.
Depinde ce rasa este. Pisicile cu mult par, trebuie imbaiate, pieptanate, etc.Necesita mai multa ingrijire... daca ai o pisica cu blana mai scurta, poti sa o piepteni doar, si sa folosesti o solutie antipurici/zgarda antipurici
Eu si sora mea ne spalam motanul. Chiar daca pisicile se spala, ele nu pot ajunge peste tot. Ai grija doar sa nu-i intre apa in urechi, foloseste un sampon special pentru pisici si inchide geamurile cat e ud/a ca sa nu raceasca. O sa vezi cata mizerie iese din el/ea si ce blana moale o sa aiba dupa aia.
Depinde de pisica. Daca ai o pisica cu multa blana, trebuie intretinuta si se face baie. Daca ai o pisica cu blana scurta nu merita sa-i mai faci baie, poti folosi o perie mai groasa si un gel antipurici.
Nu prea cred ca este necesar sa ii faci baie unei pisici deoarece 90% din viata o pisica numai se spala deci cred ca ar trebuie doar sa o periezi si sa ii pui o zgarda anti-purici.
De ce nu? Sa fie curatica si mumusica! (K), Fratele mamei cand era mai mic еще isi spala pisica, si ei pisicii(nicio rasa) placea