| LittleLuciane a întrebat:

Trebuie sa ma vopsesc neaparat pentru ca sunt vopsita blonda si se vede urat la radacina si as vrea sa stiu daca vopseaua profesionala este buna si cum se numeste daca imi puteti aproxima si un pret ar fi minunat! funda :*

Răspuns Câştigător
| Prince_Amir_1995 a răspuns:

Londa professional se numeste si costa 30 lei.

5 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Sunt multe marci de vopsea profesionala(londa, wella, joico), dar nu se gasesc in magazine, se gasesc doar in saloane sau pe net.Si normal ca vopseaua profesionala e cea mai buna...s eu a fac blonda dar nu am folosit pana acum.

| tzus a răspuns:

Silky 100 ml 14, 80 lei. o gasesti la magazinele care vand produse profesionale

| Uza a răspuns:

Nu stiu daca e profesionala sau nu dar stiu ca este foarte buna, rezistenta si ieftina si anume : AROMA COLOR.
Pret: 7 lei, asa am cumparat-o eu.
Se gasesti in supermarket.
Si nu mai scoti vopseaua din par decat cu foarfeca. Sunt vopsita cu aceasta culoarea de vreo 4 luni si crede-ma ca culoarea pe care o am acum e la fel ca a doua zi dupa ce m-am vopsit.

| LittleLuciane explică (pentru Bondarel99):

Problema este ca pe unde stau eu nu este nici un salon care sa faca cu profesionale face doar cu din astea de la 3, 8 laughing) si mai bine ma fac eu acasa

| LittleLuciane explică (pentru Uza):

Si eu am folosit de 2 ori pana acum dar eu am dat 6, 5 lei pe ea este buna dar a inceput sa imi cada parul de la ea si mai bine folosesc altceva