Am fost in exact aceeasi situatie acum o luna.Eu am miscat-o in continuu pana ce a cazut. Daca spui ca se misca aproape tare...trage usor de ea, iar apoi misc-o mai mult timp.Intr-un final va cadea, insa cel mai bine e sa mergi la dentist chiar daca ti-e frica.
Nu trebuie sa iti fie frica sa mergi la dentist, fiindca acolo iti amorteste zona respectiva cu un spray si de-abia mai simti... Daca ti-o scoti acasa o sa te doara mai rau
Eu acum sunt in aceeasi sitoatie! Eu in cel mai scurt timp ma voi duce la dentist, si nu mi-e frica.
Nustiu daca te va ajuta raspunsul meu incearca singura sa o misti cite oleaca in fiecare zi si ea o sa cada singura dupa asta, dar mai bine te-as sfatui sa pleci la dentist, deoarece nu trebuie sa-ti fie frica nu simti nimic el iti pune anestezie.Eu am fost si stiu cum! Bafta
Du-te la dentist. Nu te va durea pentru ca te da cu un fel de sprei si iti amorteste zona aceea astfel nu simti nimic. Bafta!
Frate scoate-o cat mai poti pentru ca apoi ti se inrautateste situatia adica daca nu o scoti o sa ti se faca o punga cu puroi langa nu foarte mare dar o sa te doara si daca vrei sa o scoti trage tare cu degetul de ea
Simplu o clatini cu limba pana se misca din ce in ce mai tare apoi incerci sa o scoti, PS scoate-o cat mai repede.Ai incredere, stiu ca vei reusi!
Cu ajutorul tau am invatat sa fiu curajoasa.