Am fost in exact aceeasi situatie acum o luna.Eu am miscat-o in continuu pana ce a cazut. Daca spui ca se misca aproape tare...trage usor de ea, iar apoi misc-o mai mult timp.Intr-un final va cadea, insa cel mai bine e sa mergi la dentist chiar daca ti-e frica.
Frate scoate-o cat mai poti pentru ca apoi ti se inrautateste situatia adica daca nu o scoti o sa ti se faca o punga cu puroi langa nu foarte mare dar o sa te doara si daca vrei sa o scoti trage tare cu degetul de ea
Du-te la dentist. Nu te va durea pentru ca te da cu un fel de sprei si iti amorteste zona aceea astfel nu simti nimic. Bafta!
Nustiu daca te va ajuta raspunsul meu incearca singura sa o misti cite oleaca in fiecare zi si ea o sa cada singura dupa asta, dar mai bine te-as sfatui sa pleci la dentist, deoarece nu trebuie sa-ti fie frica nu simti nimic el iti pune anestezie.Eu am fost si stiu cum! Bafta
Nu trebuie sa iti fie frica sa mergi la dentist, fiindca acolo iti amorteste zona respectiva cu un spray si de-abia mai simti... Daca ti-o scoti acasa o sa te doara mai rau
Simplu o clatini cu limba pana se misca din ce in ce mai tare apoi incerci sa o scoti, PS scoate-o cat mai repede.Ai incredere, stiu ca vei reusi!
Eu acum sunt in aceeasi sitoatie! Eu in cel mai scurt timp ma voi duce la dentist, si nu mi-e frica.