| adyna04 a întrebat:

Ugg-urile isi merita banii? As vrea sa-mi cumpar dar cele negre am auzit ca se albesc dupa o perioada de purtat. Eu negre as vrea ca sa le port la orice dar sunt indecisa. Voi fetelor aveti? big grin

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Depinde de la ce magazin le cumperi, conteaza ce marca e si cum ii ingrijesti, ce e scump e calitate asa ca fa o comparatie de preturi.

| elenyss a răspuns:

O pereche de ugg-uri originala costa peste 800 ron, ajungand si la 1500 euro (UGG Australia). Cele originale nu-si pierd niciodata culoarea. Sunt foarte greu de gasit, iar siguranta nu ti-o ofera decat site-urile oficiale de vanzari.

| mariaadriana a răspuns:

Nu ca sunt urate! Sunt babesti si numai fitosii le poarta si mai sunt si scumpe pe deasupra, iar incaltamintea cu toc face piciorul frumos, mersul drept si mai e si estetic si econom.

| Anonim2938 a răspuns:

Eu am dat acum 2 ani 1 mil jumate pe eele adica 150 ron si m-au tinut.si anul` asta le mai port.:X Sunt maro.sunt originale adica scrie UGG Australia pe spate:X Eu ti le recomand:X Te tin.dar nu iti luat negre pentru ca se albest destul de rau.Si ale mele s-au albit, dar stai linistita ca daca le speli de cateva ori se ia si nu se vede urat.

| elenat a răspuns:

Sunt foarte practice si comode deja depinde daca iti plac sau nu eu am sure si nu isi pierd culoarea cit despre cele negre nu stiu! recomand sa-ti cumperi dar atentie la calitate!

| Rapunzell a răspuns:

Buna! Vezi filmuletul si trage singurica concluzia daca isi merita sau nu banii :) http://saccsiv.wordpress.com/......melor-ugg/

| Radu5555856 a răspuns:

Sunt urate...de la inceput am crezut cu ugg vine de la ugly...

| elenyss a răspuns (pentru Anonim2938):

Daca scrie UGG pe ele nu inseamna ca sunt originale. La 150 ron, cu siguranta nu sunt originale!

| glamour a răspuns:

Nu imi plac, nu am, nu voi avea niciodata pentru ca s-a umplut tara de astfel de incaltari iar mie nu imi place sa seman cu alte N fete. Prefer sa fiu cat mai originala, sa imi cumpar haine si incaltari cat mai "necomune" chiar daca asta nu se poate insa mi se pare ca prea a luat amploare moda asta...9.9 din 10 fete poarta UGG'uri, nu vrea sa fiu ca altele...

| adyna04 explică (pentru glamour):

Mda happy parerile sunt impartite iti dai seama...acum depinde de cat de bine te simti cu ele, in ele thinking inca nu mi-am cumaprat dar astept sa probez o pereche sa vad cum imi vin :d daca imi plac sau nuhee hee.

| Pisiquee a răspuns (pentru Radu5555856):

Chiar vine.

| glamqueen a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa-ti cumperi UGG-uri maro - sunt clasice si sunt preferatele vedetelor! Isi merita banii daca le cumperi pe cele originale : pielea este diferita, blana din interior... chiar daca aparent sunt identice cu cele pe care le gasesti la 150 Ron! Si merg combinate cu orice chiar daca sunt maro. Sa nu poti UGG-uri daca ai picioarele groase, vei arata ciudat din cauza volumului! http://www.rochiirochitesifustite.ro/home

| DracusorImpielitat a răspuns:

Nu se albesc daca sunt de firma. Poti sa iti iei o pereche originala care nici nu deformeaza piciorul si nici nu se albesc de la UGG sau UGG Australia (si eu am o pereche de acolo, gri si nu s-au albit). Dar astea de firma sunt cam 200-250 dar isi merita pretul. Eu le-am gasit cu 200.