| Aliiinna02 a întrebat:

Un pic de ajutor va rog! am multe cosuri pe spate cum scap de ele?

Răspuns Câştigător
| IngerasIngeras2013 a răspuns:

Iati Zineryt, ori te duci la medicul de familie si ti-l da pe gratis, ori til iei tu fara reteta de la farmacie (costa 35 de lei), dar mai bine iti iei reteta ca sa ti-l iei pe gratis (si e foarte bun si eu il folosesc si pentru fata si pentru spate), sau poti sa mai incrci cu alifia de galbenele, dar e mult mai bun Zineryt!

12 răspunsuri:
| MariaVasea2 a răspuns:

Poti sa rogi o persoana sa ti le sparga sau sa iti iei o crema speciala pentru cosuri. Funda?

| Aliiinna02 explică (pentru IngerasIngeras2013):

Mersi sper sa mearga

| PickUp a răspuns:

Buna!
Pai poti sa ti-le storci! (Nu-ti recomand in cazul Acneei!)
Du-te la un medic sa vada daca ai Acnee. Daca ai nu ai ce face deoarece asta e decat in perioada de Pubertate!
Poti sa-ti dai cu creme! (Dar nu orice creme deoarece unele costa vreo 1 milion si nu sunt bune de nimic)
Nu iti recomand nici-o crema:
1.Chinezeasca
2.Japoneza
3.Filipineza
Deoarece astea produc numai necazuri!
Bafta!
Funda?big grin

| Frank51 a răspuns:

Lasa-le acolo, se vor usca si vor cadea singure foarte repede, crede-ma

| Aliiinna02 explică (pentru PickUp):

Nu sunt tocmai adolescenta sunt mai mare, iar acum k e vara ma deranjeaza cosii k sunt inestetici sad

| NumelePublicExistaInBazaDaDate a răspuns:

Du-te la dermatolog, mi-a facut o reteta care a prearato farmacistul, e pentru cosulete pe corp si iritatii dupa epilare, e grozava! eu o folosesc pentru iritatie dupa epilat, inainte sa gasesc solutia ma faceam plina plina de bubite mici, acum 0... m-a salvat happy

| Serbanica_Stefania_1986 a răspuns (pentru MariaVasea2):

Pai si dc le sparge nu vor aparea altele in locul lor? Tratarea causei e solutia.

| Serbanica_Stefania_1986 a răspuns (pentru MariaVasea2):

Zinerit functioneaza si de preferat sa-ti cumperi si o crema pentru cicatrizare.Pe mine la vremea cand aveam problema aceasta m-a ajutat destul de mult cand am intrat in mare.

| Erica33 a răspuns:

Si eu aveam o problema cu cosurile mai demult. dar e o crema buna pe care inca o folosesc pentru prevenirea aparitiei lor. crema e cu tataneasa sunatoare musetel si galbanele crema se numeste
CICATRIZIN e realy good incearca si in cateva zile esti brici funda?

| Rakanishuu a răspuns:

Bronzul ajuta, sau daca nu, la mine a mers si cu crema de corp saaau este un gel de dus pentru cosurile de pe corp de la Avon, este super bun si m-a ajutat si pe mine mult, nu este scump este doar 10 lei! Funda?

| Zoey112 a răspuns:

Pai au aprut probabil de la caldura deci vor disparea repede. dar te poti da cu crema pentru uscarea cosurilor daca ai

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Foloseste tinctura de propolis pe fiecare cos.
Te pup!

Întrebări similare