Iati Zineryt, ori te duci la medicul de familie si ti-l da pe gratis, ori til iei tu fara reteta de la farmacie (costa 35 de lei), dar mai bine iti iei reteta ca sa ti-l iei pe gratis (si e foarte bun si eu il folosesc si pentru fata si pentru spate), sau poti sa mai incrci cu alifia de galbenele, dar e mult mai bun Zineryt!
Poti sa rogi o persoana sa ti le sparga sau sa iti iei o crema speciala pentru cosuri. Funda?
Buna!
Pai poti sa ti-le storci! (Nu-ti recomand in cazul Acneei!)
Du-te la un medic sa vada daca ai Acnee. Daca ai nu ai ce face deoarece asta e decat in perioada de Pubertate!
Poti sa-ti dai cu creme! (Dar nu orice creme deoarece unele costa vreo 1 milion si nu sunt bune de nimic)
Nu iti recomand nici-o crema:
1.Chinezeasca
2.Japoneza
3.Filipineza
Deoarece astea produc numai necazuri!
Bafta!
Funda?
Nu sunt tocmai adolescenta sunt mai mare, iar acum k e vara ma deranjeaza cosii k sunt inestetici
Du-te la dermatolog, mi-a facut o reteta care a prearato farmacistul, e pentru cosulete pe corp si iritatii dupa epilare, e grozava! eu o folosesc pentru iritatie dupa epilat, inainte sa gasesc solutia ma faceam plina plina de bubite mici, acum 0... m-a salvat
Pai si dc le sparge nu vor aparea altele in locul lor? Tratarea causei e solutia.
Zinerit functioneaza si de preferat sa-ti cumperi si o crema pentru cicatrizare.Pe mine la vremea cand aveam problema aceasta m-a ajutat destul de mult cand am intrat in mare.
Si eu aveam o problema cu cosurile mai demult. dar e o crema buna pe care inca o folosesc pentru prevenirea aparitiei lor. crema e cu tataneasa sunatoare musetel si galbanele crema se numeste
CICATRIZIN e realy good incearca si in cateva zile esti brici funda?
Bronzul ajuta, sau daca nu, la mine a mers si cu crema de corp saaau este un gel de dus pentru cosurile de pe corp de la Avon, este super bun si m-a ajutat si pe mine mult, nu este scump este doar 10 lei! Funda?
Pai au aprut probabil de la caldura deci vor disparea repede. dar te poti da cu crema pentru uscarea cosurilor daca ai