Iti pui dupa ce te-ai spalat tu cu sampon si balsam(dupa caz daca folosesti) o lingura de otet iti spun eu ca nu miroase ca si eu fac asa... funda? puncte?
Bună.
Dacă ai făcut tot felul de măşti, ai folosit şampon antimătreaţă fără a avea un rezultat pozitiv este timpul să mergi la un medic dermatolog.
Pa, pa.
Am avut si eu matreata deoarece am schimbat samponul... spala'te in fiecare zi sau macar odata la 2 zile timp de o saptamana cu Head&Shoulders mentol si vei scapa de matreata. apoi poti sa te speli si o data sau de 2 ori pe saptamana.important este ca dupa o saptamana vei scapa.
Sampon medicinal. ii foarte bun.
http://www.sanatate100.ro/images/products/img_1766_2.png
Iti dau niste ponturi care la mine au functionat si de cand nu mi-a mai aparut.in primul rand sampon specific problemei, eu am avut h and s, clear mil ingrasa acum si cele de la syoss imi plac f mult.asa,si apoi adaugi bicarbonat sau aspirine sfaramate vreo 7.in plu daca ai firul de par gros usucate cu feonu tot ajuta la matreata. mie asa mi-a trecut rez se vad rapid
Fierbe 2 cani de cimbru uscat si cu apa. dupa ce s-a uscat maseaza parul cu acesta. dupa vreo 10 minute te speli pe cap si vei vedea rezultate! succes!
Fierbe 2 cani de apa cu cimbru uscat. dupa ce s-a racit maseaza-ti capul. dupa 10 minute spala-te pe cap si vei vedea rezultate! succes! funda please! te rog frumos.ms